Danmark får 10. plads i konkurrenceevne - bliv klogere på hvorfor

INDEKS: Mens Danmark forbedrer sin konkurrenceevne på en lang række områder som innovation og økonomisk stabilitet, bliver vi ifølge rapporten Global Competitiveness Index  fra  World Economic Forums mindre konkurrencedygtige på evnen til at tiltrække udenlandske investorer og uddanne nok ingeniører og videnskabsfolk.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vi giver dig indblik i udvalgte brancher og formidler erfaringer fra profesionelle til profesionelle. Få adgang til nyheder og viden om de nyeste teknologiske løgninger.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind, eller skriv til [email protected]

OM KILDEN

World Economic Forum el. Verdens Økonomiske Forum er en uafhængig fond, der samtidigt fungerer som diskussionsklub og mødested for verdens spidser, der løbende kan debattere verdens økonomiske udfordringer.

Hvert år samler fonden globale politiske top og en række prominente erhvervsfolk til et topmøde i den schweiziske by Davos, hvor man diskuterer aktuelle problemstillinger.