Brobyggende studerende er blevet en eftertragtet vare hos Fibia Waoo

Pernille Pagh fra Fibia Waoo
Illustration: Fibia Waoo.
Hos Fibia Waoo har man hyret studerende ind til at bygge bro mellem de to virksomheder efter fusionen, og har haft så stor succes med det, at man nu gør det til en fast del af rekrutteringsindsatsen.
4. april kl. 13:00
errorÆldre end 30 dage

Det er sjældent den letteste sag at lægge to virksomheder sammen. Der er kulturer, som skal matches, arbejdsgange der skal tilpasses og forskellige former for teknik og værktøjer, som skal harmoniseres.

De besværligheder er man udmærket bekendt med hos fibernetselskabet Fibia, som sidste år overtog det fulde ejerskab af internetudbyderen Waoo. Som en del af arbejdet med integrationen har man derfor sat gang i et nyt studenter-initiativ i afdelingen for business intelligence, BI, som en hjælp til at øge sammenhængskraften. Både i virksomheden generelt og i særdeleshed på det nye fælles BI-hold.

Initiativtageren er Pernille Pagh, som står i spidsen for business intelligence, strategy & planning hos virksomheden. Hun har før indført et lignende koncept i sin tidligere stilling hos Falck, og så en oplagt mulighed for at bruge samme tilgang til at adressere, at Fibia og Waoo har brugt forskellige platforme og arbejdsmetoder til business intelligence-arbejdet.

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Fortsæt din læsning
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger