Bæredygtighedschef hos Atea: Korruptionssagerne har ført noget godt med sig

bæredygtighed atea
Illustration: Atea.
For få år tilbage var det svært at sige Atea uden at sige bestikkelse og underslæb. Men it-virksomheden har lagt fortiden bag sig, satset på bæredygtighed og fået den helt store blåstempling.
6. april kl. 14:22
errorÆldre end 30 dage

»Det er simpelthen mere interessant og mere spændende, at vi som virksomhed kan være med til at flytte den vigtige bæredygtighedsdagsorden. Og det er folk også ved at få øjnene op for. Jeg synes bestemt, at bæredygtigheden på en rigtig positiv måde overskygger det overståede kapitel.« Sådan lyder ordene fra Andreas Schjølin, der det seneste år har været sustainability manager hos Atea.

For de fleste er det nok stadig sagerne om underslæb og bestikkelse, hvor fire tidligere topchefer blev idømt fængselsstraffe, der dukker op på nethinden, når de hører navnet Atea, men Andreas Schjølin arbejder til daglig for, at det er en anden og vigtigere sag, danskerne forbinder med hans arbejdsplads, der er en af landets førende it-leverandører. 

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger