Analyse: Trængte SMV’er skal prise sig lykkelige for grøn europæisk aftale

Foto : Aalborg CSP

Analyse: Trængte SMV’er skal prise sig lykkelige for grøn europæisk aftale

EU’s grønne budgetaftale og den enorme genopretningsfond kan blive en håndsrækning til SMV’er, der går en hård tid i møde med vigende eksportomsætning
Kampagnerne kører herhjemme på fuld tryk om, at danskerne skal holde ferie hjemme, vise samfundssind og bruge de kommende udbetalinger af feriepenge til at sætte fut i økonomien. Men forestillingen om, at danske forbrugere og tyske sommerhusturister kan redde den danske økonomi ved at lægge penge på badehoteller og i ishuse ved Vesterhavet virker hul.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt