Aalborgvirksomhed: Coronakrisen åbner op for nye digitale arbejdsmetoder

Foto : Aalborg CSP

Aalborgvirksomhed: Coronakrisen åbner op for nye digitale arbejdsmetoder

Coronakrisen har fået Aalborg CSP til at tage helt nye digitale værktøjer i brug. Nu udføres kvalitetskontrol i Kina via video. Den nuværende situation får direktøren til at se helt nye muligheder for at udvide brugen af digitale værktøjer.
Mens krisen raser i Europa og USA, er Kina på vej tilbage til mere normale tilstande. Det mærker virksomheden Aalborg CSP, der bl.a. producerer kedelkomponenter til solenergiprojekter rundt omkring i verden. Kinesiske arbejdere er så småt ved at genoptage arbejdet iført mundbind og under streng kontrol for eventuelle sygdomssymptomer. Det fortæller administrerende direktør Svante Bundgaard via telefon fra hjemmekontoret.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Svante Bundgaard bruger dagligt følgende digitale værktøjer

Telefon
Email
Sms
Whatsapp
WeChat
Skype (privat)
Skype for Business
Microsoft Teams

Seneste nyt