7 skarpe til direktøren for nyt cybersikkerhedshub

Foto : Danish Hub for Cybersecurity

7 skarpe til direktøren for nyt cybersikkerhedshub

SMV’erne ligger højt på dagsordenen for Henrik Fougt, der er direktør for det nye Danish Hub for Cybersecurity. Tech Management har spurgt ham, hvordan hubben kan hjælpe virksomhederne med at overkomme den stadigt voksende cybertrussel.
Virksomhederne står med to valg, mener Henrik Fougt. »Enten kan man beskytte sig, eller også bliver man ramt. Og inden for få år vil alle, du samarbejder med – banker, kunder og forsikringsselskaber – forvente og forlange, at du har styr på sikkerheden,« siger direktøren for det nye Danish Hub for Cybersecurity.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Danish Hub for Cybersecurity
  • Støttet af Industriens Fond med 21 mio. kroner
  • Fem ansatte
  • Samarbejde mellem 15 partnere fordelt på otte universiteter, to erhvervsakademier, tre GTS-institutter og to industrielle netværk
  • Har som mål at fungere som finansielt bæredygtigt økosystem i 2023 

Seneste nyt