Rambøll i grøn vækst: »Jeg er stolt af de store transformationsprojekter«

11. marts kl. 11:42
Rambøll
»Man skal ikke tage fejl af, at alle projekter kan påvirke verden i en mere bæredygtig retning,« lyder det fra CEO Jens-Peter Saul, der fredag præsenterede Rambølls årlige regnskab. Illustration: Morten Larsen / Rambøll.
Den rådgivende ingeniørvirksomhed vandt i 2022 mange store projekter, der skubber verden i en mere bæredygtig retning. Alligevel bliver der også brugt ressourcer på alle de små skridt, koncernen kan hjælpe de enkelte virksomheder med at tage.

Nordens største plastsorteringsanlæg i Esbjerg, et nyt bykvarter omkring Stockholms hovedbanegård, elektrificering af den tyske jernbane, et grønt infrastrukturprojekt, der skal stormsikre kysten i New York og klimaneutrale kontorbygninger i Manchester.

2022 bød på et bredt spænd af nye opgaver for den rådgivende ingeniørvirksomhed Rambøll, der i februar sidste år lancerede en ny strategi målrettet fremtidige partnerskaber på projekter, der forandrer verden i en bæredygtig retning.

Læs hele artiklen

Tech Management er Teknologiens Mediehus’ ledelsesmedie, der klæder dig på til stærk ledelse i den teknologiske transformation.

Få 3 ugers gratis prøveabonnement. Betalingskort er ikke påkrævet, og du bliver ikke flyttet til et betalt abonnement efterfølgende.

Du kan også få tilsendt et tilbud til dig.

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
Adgang til andre medier
Hver måned får du 6 klip, som kan bruges til permanent at låse op for indhold på vores andre medier.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger