business Mere om ATV - Akademiet for de Tekniske Videnskaber

ATV – Akademiet for de Tekniske Videnskaber – er en uafhængig, medlemsdrevet tænketank. Vi arbejder for, at Danmark skal være en af fem førende Science and Engineering-regioner i verden – til gavn for kommende generationer. Akademiets medlemmer medvirker til at implementere anbefalinger fra projekter i vidensmiljøer og virksomheder.

ATV gennemfører ikke selv forskning, men skaber rammerne for andre. Som medlemsdrevet organisation har ATV særlige forudsætninger for at få konklusioner og anbefalinger implementeret og bragt i spil.

Grundlaget for ATV er troværdighed gennem uafhængighed og medlemmernes stærke faglighed.

listOmtale af ATV - Akademiet for de Tekniske Videnskaber

Højt kvalificeret udenlandsk arbejdskraft er afgørende for Danmark

10. jan 2020 14:04

11 ud af 25 virksomheder på OMX Copenhagen 25 ledes af internationalt tiltrukket arbejdskraft. Rapport fra ATV ser på brugen af højt kvalificeret arbejdskraft i Danmark. Illustration: ATV Fra 2009 til 2018 er antallet af højt kvalificerede udenlandske arbejdere i Danmark steget, hvilket i høj grad skyldes science & engineering-virksomhedernes behov for højt kvalificeret arbejdskraft indenfor STEM fagene (science, technology, engineering og mathematics).

Webinar: AI Update fra Silicon Valley ”AI and the Ethical Challenges”

access_time11. feb 15:30
place København
ATV - Akademiet for de Tekniske Videnskaber

Dette webinar giver et indblik i, hvordan virksomheder kan sikre, at AI implementeres korrekt og i overensstemmelse med gældende retningslinjer. På webinaret møder du: Forsker og praktiker Frank Rudzicz der fortæller, hvordan organisationer får succes med at balancere data og kunstig intelligens over for de etiske spørgsmål, der kan opstå. Professor og Head of Center for Digital Welfare, Brit Winthereik, IT Universitetet i København, som både vil både perspektivere Franks råd og tanker til en dansk kontekst og stille alle de gode spørgsmål.

Vil du prøve Tech Management?

Styrk dit lederskab - bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement her

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement her.

Seneste nyheder