PRISER OG ABONNEMENTSVILKÅR FOR TECH MANAGEMENT

Et abonnement på Tech Management inkluderer:

  • Log-in med adgang til alle artikler
  • Adgang til digital vidensbank
  • Tilsendelse af nyhedsbreve tre gange ugentligt

Der er mulighed for et gratis og uforpligtende prøveabonnement i to uger.

Ved prøveperiodens udløb kontaktes modtageren for tilmelding til fortsættelse af abonnement, som følger disse betingelser og vilkår. Nyhedsbrevet fortsætter, indtil det frameldes af modtageren.

Priser:

Prisen for abonnement på ét medie afhænger af antallet af brugere, som hermed af justerbart - så det passer til det antal brugere, du har behov for, og desuden kan udskiftes frit uden betaling ved kontakt til [email protected] Kontakt os også, for at tale om bestilling af Tech Management sammen med Ingeniørens PRO-medier

 

1 bruger:          2.995,- årligt.

5 brugere:     10.595,- årligt.

10 brugere:   16.995,- årligt.

20 brugere:   25.595,- årligt.

  

Abonnementsvilkår:

Abonnementet betales forud for en periode på 12 måneder.

Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel forud for betalings-periodens udløb.

Abonnementet fortsætter automatisk, indtil opsigelse, og ved opsigelse midt i en abonnementsperiode, tilbagebetales beløbet ikke, men kan overføres til andre produkter og tjenester.

Opsigelse skal ske enten på mail til [email protected] eller på tlf: 5190 4967.

Abonnenten har 14 dages fortrydelsesret gældende fra købsdatoen. Annullering af abonnementet skal ske skriftligt på mail til [email protected] eller på tlf: 5190 4967.             

Abonnementet kan være solgt med rabat ifm. kampagner eller under andre hensyn. Rabatten vil som udgangspunkt gælde som en introduktionsrabat og vil derfor frafalde efter første abonnementsperiode, med mindre andet er aftalt.

Abonnementet er personligt og abonnentens adgang må derfor ikke deles med andre.

Ved gruppeabonnementer skal alle modtagere være tilkoblet med samme domæne, med mindre andet er aftalt.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Seneste nyt