Undersøgelse: Cybersikkerheden bliver glemt under den grønne omstilling

It-sikkerhed
Illustration: Rasmus Meisler. Se større version
Branchenyt4. marts 2021 kl. 13:24

Cybersikkerheden bliver glemt, når virksomheder indgår i den grønne omstilling, viser en ny undersøgelse. Det udgør en betydelig risiko, mener lederen af Deloitte Cyber Risk.

Undersøgelsen, som er foretaget af Epinion og Deloitte, viser, at kun halvdelen af de virksomheder, som er i gang med grøn omstilling, tænker cybersikkerhed ind i processen. 

Leder af Deloitte Cyber Risk, Serdar Cabuk, understreger, at erhvervslivets og samfundets bestræbelser på at tage større klimahensyn og forsøge at afværge den globale opvarmning i høj grad beror på ny teknologi. Teknologi, der ofte er koblet op til internettet, og som er afhængig af sikkerhed for at være succesfuld.

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.