Manglende sikkerhedsuddannelse står i vejen for sikring af virksomheder

kompetencer
Illustration: artursfoto / Bigstock. Se større version
Branchenyt10. januar kl. 15:07

Ifølge en ny global undersøgelse blandt 100 cybersikkerhedsfolk i it-organisationer, som det israelske it-sikkerhedsfirma Cyberbit står bag, er flere virksomheder tvunget til at sætte nye medarbejdere i frontlinjen, før de er klar. Undersøgelsen viser, at kun en fjerdedel af personalet har en formel sikkerhedsuddannelse bag sig.

22 pct. siger, at de bruger simulationsbaserede uddannelsesværktøjer, mens 41 pct. i stedet anvender forskellige former for intern uddannelse, når nye medarbejdere ansættes. Det kan være forklaringen på, at kun 45 pct. af de adspurgte mener, at deres team er dygtige nok til at opdage hackerangreb, mens endnu færre (42 pct.) siger, at de har tilstrækkelig forståelse for netværksovervågning.

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.