DI kårer Morsø Kommune som årets mest digitale kommune i 2021

Morsø Kommunes logo
Illustration: Morsø Kommune. Se større version
Branchenyt23. august 2021 kl. 14:56

DI kårede den 18. august Morsø Kommune som årets mest digitale kommune. På anden- og tredjepladsen kom henholdvis Varde og Fredericia Kommune. Det skriver DI i en pressemedelelse. 

Beslutning falder blandt andet på baggrund af, at Morsø Kommune trods sin geografiske placering, stadig »kun er et milisekund væk« ved hjælp af klare politiske mål og investeringer i digital infrastruktur. DI fremhæver det lokale energiselskab Thy-Mors Energi, som har etableret adgang til fiberbaseret bredbånd til alle borgere og virksomheder i kommunen. 

»Morsø er dermed et rittigt godt eksempel på, hvordan politisk vilje og investering i digitalisering kan skabe vækst i hele Danmark — også langt væk fra de store byer,« skriver DI. 

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Fortsæt din læsning