Løsninger

Det svære valg: Er du på vej i konsulentfælden?

9. jun 2020 07:11

At finde den rigtige konsulent er langtfra ligetil, når virksomheden har brug for hjælp til digitalisering. Det kan koste ekstra tid og penge og ende med at være en virkelig dårlig erfaring frem for en berigelse. Lektor Annabeth Aagaard fra Aarhus Universitet giver tips til at undgå faldgruberne.

Newsec rekrutterer fortsat nye medarbejdere på trods af corona-krisen: Her er, hvad HR-afdelingen har lært

5. apr 2020 11:09

Hvordan sørger man for at holde gang i rekrutteringen, når de almindelige fysiske samtaler umuliggøres af corona-smitten? Digitale samtaler er naturligvis et værktøj, men det kan ikke stå alene, fortæller HR-konsulent Christina Lyngbye fra ejendomsforvaltningsselskabet Newsec. Hos ejendomsforvaltningsselskabet Newsec er man løbende på jagt efter nye medarbejdere. Der er gang i branchen, og det betyder, at HR-afdelingen med jævne mellemrum har nye annoncer slået op i jagten på de helt rigtige kandidater. Det kan den verserende corona-smitte ikke lave om på.

Mangel på robotfolk? Find dem i produktionen

10. sep 2019 11:49

Små og mellemstore industrivirksomheder mangler ofte kvalificeret arbejdskraft til automatisering. Men der er løsninger, hvis man leder de rigtige steder. En nylig rapport fra rådgivningsvirksomheden Damvad Analytics slog fast, at robotbranchen over de næste 5-10 år har brug for investeringer i uddannelser inden for robotter og automatisering.

Kunder over hele kloden stiller nye krav til SKOV: ”Vi er presset til at udvikle os på alle fronter – også den digitale”

12. mar 2020 07:00

Glyngøre-virksomheden SKOV, der leverer klimastyring til stalde over hele verden, mærker en stigende efterspørgsel på dataindsamling og digitale løsninger blandt kunderne. Det har fået virksomheden til at omstille forretningsmodellen i en endnu mere digital retning. Men man skal ikke digitalisere alt for enhver pris, lyder rådet.

Kom nemt i gang med chatbots: Nadin har ingen it-baggrund, men har selv bygget Tiger of Swedens chatbot

20. feb 2020 11:00

Virksomheder tager i stigende grad chatbots ind som et supplement i kundeservicen. Det gælder også hos tøjmærket Tiger of Sweden, hvor man i den danske del af forretningen har implementeret en intelligent chatbot, der kan hjælpe kunderne i alle døgnets timer. En enkelt medarbejder stod for det hele, men hun begik en 'kæmpe fejl' undervejs. Hjemmesiden hos Tiger of Sweden stråler af billeder og videoklip af seje modeller med tjekket skandinavisk modetøj på kroppen. Her kan kunderne lynhurtigt afkode, hvilke farver der skaber et stilsikkert look frem mod sommerferien.

Kom nemt i gang med chatbots: Nadin har ingen it-baggrund, men har selv bygget Tiger of Swedens chatbot

27. feb 2020 07:00

Virksomheder tager i stigende grad chatbots ind som et supplement i kundeservicen. Det gælder også hos tøjmærket Tiger of Sweden, hvor man i den danske del af forretningen har implementeret en intelligent chatbot, der kan hjælpe kunderne i alle døgnets timer. En enkelt medarbejder stod for det hele, men hun begik en 'kæmpe fejl' undervejs.

"Nogle shopper tøj, jeg shopper robotter"

10. maj 2019 15:43

Den digitale genopfindelse af BM Silo handler om Dorte Zacho Martinsens stædige tro på, at der gemmer sig potentiale i alle mennesker og især i relationerne mellem dem – og at netop det kan være en løftestang for ny teknologi. Pludselig får Dorte Zacho Martinsen en indskydelse, der gør, at vi for en stund bevæger os væk fra den snorlige samtale om automatisering, teknologiske forandringer og innovation. Om vi vil se hestene? Meget gerne. Vi går ud af fabrikslokalerne og krydser den lille landevej. Her ligger stutteriet, som i mange år spillede en central rolle i Dorte Martinsens liv.

Hos PensionDanmark udfører robotter arbejde svarende til 75 årsværk: Her er virksomhedens opskrift på RPA-succes

5. dec 2019 15:25

Hvor man tidligere manuelt rettede op mod 17.000 fejl i pensionsindbetalinger hos PensionDanmark, har robotter i dag i høj grad taget over. Det giver medarbejderne mere tid til kundevendte opgaver. Her får du virksomhedens opskrift på, hvordan du får medarbejderne til at bakke op om software-robotterne. For mange mennesker er dagene omkring et månedsskifte som regel rare.

Usynlige robotter knokler løs hos jysk energiselskab: Sparer kundeservice for 800-1.200 timer om måneden

14. sep 2019 14:59

Hos NRGi Elsalg i Horsens arbejder usynlige robothænder det meste af døgnet for at hjælpe medarbejderne af med kedelige tasteopgaver. Det giver mere tid til den reelle kundekontakt og har indtil videre sparet virksomheden for hundredevis af timer hver måned og samtidig barberet telefonkøen ned fra 20 til 3 minutter. I en ny kontorbygning tæt ved Horsens Banegård er vægmalingen knap nok tør. Hylderne bag skrivebordene er endnu ikke fyldt op, og i kantinen kan en liter mælk næppe have nået at være blevet sur, hvis den blev åbnet, da NRGi Elsalgs folk rykkede ind for få uger siden.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Prøv Tech Management i en måned til 49 kr.

Latest news