Løsninger

Dilemma: Inddragelse og forandringer går hånd i hånd

27. sep 2021 10:30

Ledelse i dag handler i høj grad om forandringsledelse, for verden forandrer sig konstant, og de fleste organisationer behøver at følge med, hvad enten det handler om digitalisering, produktionsoptimering eller time to market. Men hvordan leder man konstante forandringer, samtidig med at man sikrer stabilitet på arbejdspladsen? Det har vi spurgt tre eksperter om i denne udgave af Dilemma.

Det svære valg: Er du på vej i konsulentfælden?

9. jun 2020 07:11

At finde den rigtige konsulent er langtfra ligetil, når virksomheden har brug for hjælp til digitalisering. Det kan koste ekstra tid og penge og ende med at være en virkelig dårlig erfaring frem for en berigelse. Lektor Annabeth Aagaard fra Aarhus Universitet giver tips til at undgå faldgruberne.

Newsec rekrutterer fortsat nye medarbejdere på trods af corona-krisen: Her er, hvad HR-afdelingen har lært

5. apr 2020 11:09

Hvordan sørger man for at holde gang i rekrutteringen, når de almindelige fysiske samtaler umuliggøres af corona-smitten? Digitale samtaler er naturligvis et værktøj, men det kan ikke stå alene, fortæller HR-konsulent Christina Lyngbye fra ejendomsforvaltningsselskabet Newsec. Hos ejendomsforvaltningsselskabet Newsec er man løbende på jagt efter nye medarbejdere. Der er gang i branchen, og det betyder, at HR-afdelingen med jævne mellemrum har nye annoncer slået op i jagten på de helt rigtige kandidater. Det kan den verserende corona-smitte ikke lave om på.

Mangel på robotfolk? Find dem i produktionen

10. sep 2019 11:49

Små og mellemstore industrivirksomheder mangler ofte kvalificeret arbejdskraft til automatisering. Men der er løsninger, hvis man leder de rigtige steder. En nylig rapport fra rådgivningsvirksomheden Damvad Analytics slog fast, at robotbranchen over de næste 5-10 år har brug for investeringer i uddannelser inden for robotter og automatisering.

Kunder over hele kloden stiller nye krav til SKOV: ”Vi er presset til at udvikle os på alle fronter – også den digitale”

12. mar 2020 07:00

Glyngøre-virksomheden SKOV, der leverer klimastyring til stalde over hele verden, mærker en stigende efterspørgsel på dataindsamling og digitale løsninger blandt kunderne. Det har fået virksomheden til at omstille forretningsmodellen i en endnu mere digital retning. Men man skal ikke digitalisere alt for enhver pris, lyder rådet.

Vil du prøve Tech Management?

Styrk dit lederskab - bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement her

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement her.

Seneste nyheder