Alle kommende events

Grab'n Go: Intelligent automation

access_time1. apr 11:00
place København

Flere og flere virksomheder inkorporerer automation i deres virksomheder. De digitale arbejdere bliver mere og mere udbredte - og det er der en grund til. Med intelligent automation kan man ikke bare øge hastighed og præcision i en virksomhed, man kan også lave forudsigelser og træffe beslutninger. På dette gratis morgenmøde vil der blive set på, hvordan man kan gentænke automation med et menneskeligt fokus. På grund af Covid-19 bliver arrangementet kun afholdt som webinar.

Kom godt i gang med robotter i industrien

access_time21. apr 09:00
place Sydhavns Pl. 15, 2450 København, Danmark

Mange danske virksomheder går glip af de fordele, som robotter fører med sig - bl.a. fordi de ikke kender til de teknologiske muligheder. Dette kursus giver et bredt overblik over, hvordan robotteknologi kan anvendes, og et realistisk billede af, hvad teknologierne kan i dag, hvilke begrænsninger de har, samt hvilke muligheder de giver fremover. IDA står bag kurset, som henvender sig til medarbejdere og fagspecialister, der arbejder med automatisering og robotteknologi.

Grab'n Go: Low-code-værktøjer i den digitale tidsalder

access_time22. apr 11:00
place København

Trods digital transformation er afgørende for forretningers overlevelse, kæmper mange virksomheder med manglende ressourcer, tid og komplekse regler på området. Dertil kommer et utal af apps, platforme, data og avancerede teknologier, der blot gør det endnu mere udfordrende at følge med. Med low-code-værktøjer kan man imødekomme mange af de udfordringer. De kan gøre det nemmere at transformere virksomheden og reducere omkostninger. På dette morgenmøde hos Deloitte vil fokus være på low-code-værktøjet OutSystems. På grund af Covid-19 bliver arrangementet kun afholdt som webinar.

Grab'n Go: Optimer kundeoplevelsen

access_time28. apr 11:00
place København

På dette morgenmøde hos Deloitte vil fokus være på, hvordan man skaber et sammenhængende billede af virksomheden på tværs af kanaler, og hvordan nye teknologier kan bruges i marketings øjemed. Morgenmødet henvender sig til CMOs, COOs, CIOs, CDOs og alle, der interesserer sig for digital og datadreven marketing og vækst. På grund af Covid-19 bliver arrangementet kun afholdt som webinar.

Workshop: Kom i gang med digitalisering eller automatisering af din virksomhed

access_time5. maj 10:00
place Vojens

Workshoppen henvender sig til dig, der endnu ikke er kommet i gang med at digitalisere eller automatisere. Hør, hvordan du kan arbejde med at digitalisere manuelle processer i din virksomhed og derigennem både spare omkostninger og reducerer risikoen for fejl. Der vil endvidere være fokus på, hvordan du mere aktivt opsamler og anvender data og omsætter dette til flere kunder, mere omsætning og bedre kvalitet. Workshoppen foregår to forskellige steder i landet. D. 5. maj i Vojens og d. 12. maj i Sorø.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt