Alle kommende events

World Maritime Technology Conference 2021

access_time27. apr 10:00
place Arni Magnussons Gade 2, 1577 København, Danmark

På denne tredages konference i Tivolis hotel og kongrescenter kan du gå på opdagelse i de nyeste maritime teknologier. WMTC afholdes hver tredje år - sidst i Shanghai og før det i Rhode Island, USA. I 2021 kommer konferencen så til København. Læs mere om arrangementet gennem linket herunder.

Lær dig selv at kende - som person og som leder

access_time28. apr 16:00
place København
IDA

Med webinaret får du på kort tid en dybere indsigt i hvem du er som person, hvordan andre mennesker er og ikke mindst hvordan du kan håndtere de forskelle og/eller ligheder. Webinaret giver dig vigtig viden og mange forskellige perspektiver omkring dig selv og din relation til andre – bl.a.

Ledelse der styrker: Virtuel ledelse

access_time3. maj 09:00
place København
IDA

I marts 2020 lukker verden ned og onlineverdenen åbner for alvor op. Vi bliver sendt hjem og ud i cyberspace. Over hele kloden rykker folk på Teams, zoom og Google Meet etc. Det hurtigste samlede globale kompetenceløft indenfor en ”ny” samarbejdsform tager fart. På dette webinar vil Mads Schramm rette fokus på de vigtigste kompetencer for den virtuelle leder og vil give et bud på om Coronaperioden har lært os noget nyt om emnet.

5 gode råd til lederen der vil undgå seksuel chikane på arbejdspladsen

access_time4. maj 13:00
place København
IDA

Til dette webinar giver erhvervspsykolog, Ditte Darko, dig et indblik i psykologien bag krænkelser. Du lærer hvorfor og hvordan chikane risikerer at blive en del af arbejdskulturen – og hvad du kan gøre ved det. Som leder rækker dit ansvar meget længere, end du måske tror. Ditte Darko vil bl.a. komme ind på: .Seksuelle krænkelser som en kulturel problematik Gråzoner hvor krænkelser typisk opstår ’Onde mønstre’ vs.

Webinar: Knæk motivationskoden

access_time12. maj 10:00
place Gregersensvej 1, 2630 Taastrup, Danmark
Teknologisk Institut

Teknologisk Institut inviterer til webinar om motivation og redskaber til at øge god stemning og skabe arbejdsmoral. Du lærer om, at motivere medarbejdere og kollegaer for at forbygge negativ stemning og dårligt arbejdsklima. Som leder eller kollega kan det være en stor styrke at have kendskab til effektive redskaber til motivation.

Vil du prøve Tech Management?

Styrk dit lederskab - bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement her

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement her.

Latest news