Alle kommende events

SummIT 2020: Grønt digitalt lederskab

access_time21. okt 10:00
place Vesterbrogade 1B, 1620 København V, Danmark

Til SummIT 2020 kan du blive klogere på, hvordan it kan agere løftestang for verdensmålene, og hvordan du som virksomhed kan skabe ny værdi ved at arbejde med verdensmålsomstilling. InfinIT står bag arrangementet, der henvender sig til virksomhedsledere og beslutningstagere i små og mellemstore virksomheder, der er nysgerrige på bæredygtig forretningsudvikling gennem teknologi og digitalisering – og ønsker inspiration og værktøjer hertil.

Webinar: Gør din digitale virksomhed grøn

access_time26. okt 10:30

Selvom digitalisering kan fremme bæredygtighed i så godt som alle brancher, skal man være opmærksom på, at digitale virksomheder også selv kan belaste klimaet. I dette webinar sætter DI Digital fokus på, hvor digitale virksomheder typisk belaster klimaet, og hvordan man kan sætte ind for at reducere klimabelastningen.

E-HANDELSKONFERENCEN 2020

access_time29. okt 09:00
place København

Glæd dig til at møde Danmarks fremmeste kommercielle og digitale hjerner på landets største e-handelskonference, når FDIH serverer en stærk faglig menu med interessante talere, unikke netværksmuligheder og masser af inspiration. Nedtællingen er begyndt til 2020's E-handelskonference.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Prøv Tech Management i en måned til 49 kr.

Latest news