Alle kommende events

Diversity-konferencen 2021

access_time23. sep 08:00
place Strandvejen 44, 2900 Hellerup, Danmark
PwC

PwC inviterer til Diversify-konferencen 2021, hvor de kigger nærmere på, hvordan vi opnår større kønsdiversitet i ledelseslagene, og skaber de bedste muligheder for den kommende generation af kvindelige ledere. De positive effekter af kønsdiversitet på ledelsesgangene er veldokumenterede. Alligevel kniber det stadig for mange virksomheder med at omsætte gode intentioner til konkrete handlinger, når det kommer til kønsdiversitet.

Diversity-konferencen 2021

Kunstig Intelligens i Praksis

access_time23. sep 09:00
place København

Bliv klogere på kunstig intelligens i praksis. Se hvad andre har gjort På konferencen får du praktiske og eksempler på, hvordan kunstig intelligens bliver brugt i dag. Det kommer altså ikke til at handle om fjerne fremtidsscenarier om AI, men om hvordan du bruger teknologien nu. Kunstig intelligens er her allerede Kunstig intelligens er allerede en del af vores hverdag. 99% af alle virksomheder har allerede AI i deres systemer.

Kunstig Intelligens i Praksis

CEO'ens personlighed: Medspiller eller modspiller?

access_time23. sep 09:00
place Fuglesangs Allé, Aarhus V, ,
Aarhus Universitet

Aarhus Universitet sætter fokus på samspillet mellem CEO'ens personlighedstræk og virksomhedens beslutninger til dette hybrid-event, der både afholdes på campus og som webinar. CEO’ens personlighedstræk har afgørende betydning for virksomhedens strategiske beslutninger og virksomhedens evne til at klare sig igennem turbulente perioder som Corona-krisen. Du vil møde Thomas Aabo, lektor ved Aarhus BSS, der vil give dig et indblik i den nyeste forskning om dynamikken mellem CEO'ens personlighedstræk og virksomhedens strategiske beslutninger.

CEO'ens personlighed: Medspiller eller modspiller?

Den menneskelige faktor

access_time23. sep 10:00
place Skanderborgvej 232, Skanderborgvej 232, 8260 Viby, Danmark
DigitalLead

DigitalLead inviterer til dette oplæg, hvor der tages et kig på beslutningspsykologien, fraværet af rationaler samt hvad det betyder for vores innovations- og tilpasningsevne. Den menneskelige faktor er et af omdrejningspunkterne for moderne ledelses-, forandrings- og innovationssnak, og derfor kan det være afgørende at tage et kig på beslutningsprocesser og innovation - også med it-brillerne på. Oplægsholderen Ursula Krogsbøll har en Master i it-ledelse og strategi fra it-universitetet i København.

Den menneskelige faktor

Sund fornuft – et helikopterperspektiv på it-afdelingen anno 2021

access_time23. sep 13:00
place Viby
DigitalLead

Til dette oplæg hører du om at optimere it-afdelingen anno 2021 og skabe værdi gennem it-innovation. For det meste har vi så travlt med at passe vores arbejde, at vi ironisk nok ikke rigtig får lavet noget, der for alvor peger fremad. Skal vi forbedre ”time to market”, og skal vi påtage os ansvaret for, at virksomheden har den optimale it-understøttelse, må vi tage et opgør med magiske cirkler, innovationsteater og døde enhjørninger. Oplægsholderen Ursula Krogsbøll har en Master i it-ledelse og strategi fra it-universitetet i København.

Sund fornuft – et helikopterperspektiv på it-afdelingen anno 2021
Vil du prøve Tech Management?

Styrk dit lederskab - bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement her

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement her.

Seneste nyheder