Alle kommende events

Webinar: Fra data til ændringer på dit website

access_time24. jan 13:00

Effektiv optimering af konverteringer på dit website, starter med at identificere de besøgendes største frustrationer, barrierer og forbehold. Langt de fleste websites samler masser af data ind omkring brugernes handlinger, men meget ofte er det svært at omsætte de data til faktiske ændringer. Det er den udfordring Ole Gregersen tager kampen op med i dette webinar, der har til formål at gøre dig bedre til at forstå de besøgende på dit website og deres beslutningsproces.

SMV-dagen 2020

access_time27. jan 09:30
place Værkmestergade 2, 8000 Aarhus, Danmark

På SMV dagen vil Dansk Industri sætte fokus på, hvordan virksomheder kan bruge den grønne omstilling som afsæt for udvikling og vækst. Blandt oplægsholderne er bl.a. erhvervsminister Simon Kollerup, fremtidsforsker Anne Skare Nielsen, der giver sit bud på, hvordan du vinder i spillet om den grønne fremtid, samt professor Mette Neville, der sætter spot på, hvordan du agerer som leder, når du omstiller virksomheden til fremtiden.

Version2 Briefing: RPA

access_time28. jan 13:00
place Kalvebod Brygge 31, 1560 København, Danmark

Skip de gentagne rutineprægede arbejdsprocesser med softwarerobotter. Robotic Process Automation (RPA) er inden for de senere år blevet så moden en teknologi, at det nu er tiden til at få automatiseret manuelle, rutineprægede opgaver. Robotterne kan hurtigt og uden fejl kopiere medarbejderes betjening af it-systemer med indtastning, kopiering og strukturering af data, således at de ansatte kan koncentrere sig som mere interessante og mere værdifulde opgaver.

Industri 4.0

access_time30. jan 08:30
place Kalvebod Brygge, København, Danmark

Produktionsindustrien og dens leverandører bygger nu værktøjer og teknologier til den såkaldte fjerde industrielle revolution, som vil rulle ind over os i de nærmeste år. I kølvandet vil meget ændre sig; logistik, størrelser og placering af produktionsenheder, hvordan processer lægges til rette, seriestørrelser osv. Det er emnet for konferencen Industri 4.0 – Fremtidens intelligente industri. Konferencen er opdelt i fem temaer: Fremtidens produktion, Mennesker og kompetencer, Forretningsinnovation, Industrielle processer og Forretningsetik.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Seneste nyt