Alle kommende events

AI: Fra teknologi til etik

access_time25. aug 09:00
place København

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrencefordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Det er fokuspunkterne, når BrainsBusiness og it-forum den 25. august byder indenfor til en konference, hvor de både sætter spot på de forretningsmæssige potentialer og de etiske aspekter af kunstig intelligens.

Webinar - Circular economy in global value chains

access_time25. aug 09:47

The circular economy concept has become an integral and paramount aspect of the global green transition. In order to achieve our mutual global goals of carbon emission neutrality and sustainable use of our planets resources, the solution to these challenges goes far beyond merely using resources more efficiently. Instead, we must reuse, recycle, repair and share.

Sådan udnytter du kunstig intelligens i din forretning

access_time26. aug 09:00
place København

På kurset i kunstig intelligens kan du sætte dig ind i begreber som machine learning og robotics, lære om byggeklodserne og se mulighederne, så du som leder kan være med til at sætte en retning for din virksomheds fremtid. På kurset vil der bl.a. blive gennemgået: 1. Lederens rolle som digital agendasætter 2. Forståelse af kunstig intelligens gennem en introduktion til teknologien 3. Identifikation af anvendelsesmuligheder for kunstig intelligens både internt og i forhold til nye produkter og services 4. Planlægning og eksekvering af projekter med kunstig intelligens 5.

Krisestyring under cyberangreb

access_time23. sep 09:00

Når krisen rammer forretningens it, kan det sætte en stopper for al drift og udvikling. Derfor er det vigtigt, at virksomheder har et velforberedt it-beredskab til at håndtere krisen, når den rammer. IDA står bag dette todages arrangement, der ser på, hvordan I genvinder kontrollen og begrænser skaden. Kurset henvender sig til dig, der skal være en del af virksomhedens it-beredskab. Altså det team, som skal håndtere og standse krisen, når I udsættes for f.eks. et hackerangreb.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt