Alle kommende events

TechBBQ 2019

access_time18. sep 09:00
place København

TechBBQ is a two-day international tech-startup summit by and for the startup community. Every year a dedicated team works tirelessly to link entrepreneurs with the world, providing startup ecosystems with cutting edge insights, business opportunities, and network. ‍ In 2018 the summit outgrew itself for the fourth year in a row. More than 6,500 local and international heroic startups and scaleups, tech talents, innovative minds, visionary corporates, prominent investors and pioneering speakers participated.

DAU: Robotterne kommer

access_time19. sep 08:00
place Cortex Park, Odense, Danmark

Denne konference sætter fokus på robot- og automationsteknologi i dag og tager et kig i krystalkuglen i forhold til fremtidens robotter. Konferencen tager udgangspunkt i konkrete løsninger og nyeste teknologi. Det fulde program kommer ud i august, men du har allerede nu mulighed for at lade sig registrere til konferencen. Den foregår i vidensbyen i Odense, fra 8.00-16.30 den 19. september 2019.

Digital Transformation og Forandring

access_time20. sep 08:30
place København

Mannaz afholder event om digital transformation med et spor for ledere og et for projektledere og specialister. Eventen er gratis, men kræver tilmelding. Program 08.00: Registrering og morgenmad 08.30: Velkommen til Mannaz event v/ Nicholas Brace Olsen 08.45: Digital Transformation v/ Pernille Kræmmergaard Den digitale og teknologiske udvikling kræver nye måder at tænke og lede på – det er evnen til at omstille sig og søge bedre løsninger for kunder og borgere, der er det centrale.

Digital Technologies for the Plastic Industry - Plastic 4.0

access_time24. sep 08:00
place Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kongens Lyngby, Danmark

Er du klar til at gribe mulighederne og udnytte aktuelle og fremtidige teknologier i forbindelse med Industri 4.0? Hvilke løsninger er tilgængelige til sprøjtestøbning og plastindustrien? Hvilke færdigheder kræver det? Hvilke nye forretningsmodeller kan realiseres, når den digitale verden og den fysiske verden integreres? Hvordan kan digitale teknologier hjælpe med at optimere tid til marked, kvalitet, kapacitet og fleksibilitet? Læs mere om eventet og se programmet via linket herunder.

Seminar: Hvorfor en SMV bestyrelse skaber mere vækst og udvikling

access_time25. sep 10:00
place Chr M Østergaards Vej 4, 8700 Horsens, Danmark

Erhvervshus Midtjylland og finansieret af Region Midtjylland inviterer til seminar som en del af ”Program for Virksomhedsudvikling”: Mange undersøgelser viser, at virksomheder med eksterne bestyrelser klarer sig bedst. De er mere udviklingsorienterede og præsterer bedre bundlinjer. Men en ekstern bestyrelse eller et advisory board er ikke i sig selv garanti for succes.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]