Ideer

Nye perspektiver på cybersikkerhed

24. jun 2020 10:25

Anekdotisk bog om cybersikkerhed bliver for indforstået, men sætter alligevel tanker i gang om egne perspektiver på cybersikkerhed, vurderer Kirsten Hede, bestyrelsesmedlem og programchef i CBS Executive.

Virksomheders digitale transformation strander ofte af interne årsager

12. mar 2020 10:54

Mange virksomheder oplever, at den digitale transformation på et tidspunkt støder på grund. Ofte har omverden fået skylden, men i de fleste tilfælde skyldes det faktorer internt i virksomheden. Det viser en analyse fra konsulenthuset McKinsey, der peger på mulige løsninger, når projekter går på grund. Alt for ofte får omkringliggende faktorer skylden, når et digitaliseringsprojekt støder på grund. Det var markedets skyld. De nødvendige kompetencer var ikke tilgængelige. Man kunne blive ved. Men det er sjældent eksterne faktorer, der forudsager den digital grundstødning.

Avis: It-iværksætter ser fire timers effektivt arbejde om dagen som rigeligt

7. jan 2020 14:04

It-iværksætteren og ledelseseksperten David Heinemeier Hansson har nogle ret radikale input til, hvordan vi bør indrette vores arbejdsliv i modsætning til den måde, mange virksomheder gør det på. Det fortæller han i et interview med onlinemagasinet Zetland. David Heinemeier Hansson har mange konkret ideer til at forbedre produktiviteten i virksomheder. F.eks.

Godt opslagsværk til begyndere i digital transformation

13. dec 2019 14:45

Den nye og opdaterede udgave af Pernille Kræmmergaards bog ‘Digital Transformation’ er et solidt opslagsværk til ledere med appetit på digital transformation, vurderer denne omgangs gæsteanmelder, Mia Bacher Olsen, der til dagligt sidder som Senior Product Marketing Manager hos Maersk Drilling.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt