Ideer

Avis: It-iværksætter ser fire timers effektivt arbejde om dagen som rigeligt

7. jan 14:04

It-iværksætteren og ledelseseksperten David Heinemeier Hansson har nogle ret radikale input til, hvordan vi bør indrette vores arbejdsliv i modsætning til den måde, mange virksomheder gør det på. Det fortæller han i et interview med onlinemagasinet Zetland. David Heinemeier Hansson har mange konkret ideer til at forbedre produktiviteten i virksomheder. F.eks.

Godt opslagsværk til begyndere i digital transformation

13. dec 14:45

Den nye og opdaterede udgave af Pernille Kræmmergaards bog ‘Digital Transformation’ er et solidt opslagsværk til ledere med appetit på digital transformation, vurderer denne omgangs gæsteanmelder, Mia Bacher Olsen, der til dagligt sidder som Senior Product Marketing Manager hos Maersk Drilling.

Tre anbefalinger: Bliv klogere på GDPR og kunstig intelligens

4. dec 16:00

Er du på jagt efter mere viden om digitalisering og innovation, så er du kommet til det rette sted. Her på Tech Management udgiver vi løbende guides til, hvor du kan blive endnu klogere på, hvordan teknologi påvirker vores samfund, og ikke mindst, hvordan det påvirker din forretning. Få helt styr på den nye persondataforordning Illustration: Nanna Skytte I en række podcasts indtager forskellige medarbejdere fra Datatilsynet rollen som vært og fortæller om GDPR med fokus på et emne, der er særligt relevant for små og mellemstore virksomheder.

Fem ideer, du er nødt til at forkaste, hvis du skal have digital succes

13. okt 06:55

Mange var mødt op i konferencecentret i Barcelonas største auditorium, da David Aron gik på scenen. Han havde nemlig et yderst eftertragtet budskab. Med sit oplæg tog han udgangspunkt i John Brockmans bog fra 2014 med titlen 'This idea must die', hvor forfatteren har spurgt 175 af klodens skarpeste hjerner, hvilke ideer inden for videnskaben, der stod i vejen for, at nye ideer kunne komme til. En agenda i samme stil havde Dave Aron.

Fem ideer, du er nødt til at forkaste, hvis du skal have digital succes

13. nov 10:00

Mange var mødt op i konferencecentret i Barcelonas største auditorium, da David Aron gik på scenen i midten af sidste uge. Han havde nemlig et yderst eftertragtet budskab. Med sit oplæg tog han udgangspunkt i John Brockmans bog fra 2014 med titlen 'This idea must die', hvor forfatteren har spurgt 175 af klodens skarpeste hjerner, hvilke ideer inden for videnskaben, der stod i vejen for, at nye ideer kunne komme til. En agenda i samme stil havde Dave Aron.

Tre anbefalinger: Lyt til gevinsten ved generationsledelse og læs hvor langt din sektor er med brug af avanceret teknologi

27. maj 14:30

Er du på jagt efter mere viden om digitalisering og innovation, så er du kommet til det rette sted. Her på Tech Management udgiver vi løbende guides til, hvor du kan blive endnu klogere på, hvordan teknologi påvirker vores samfund og ikke mindst hvordan det påvirker din forretning. Bevar innovationskraften Illustration: Nanna Skytte Vil du beholde innovationskraften?

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Seneste nyt