Ideer

Virksomheders digitale transformation strander ofte af interne årsager

12. mar 2020 10:54

Mange virksomheder oplever, at den digitale transformation på et tidspunkt støder på grund. Ofte har omverden fået skylden, men i de fleste tilfælde skyldes det faktorer internt i virksomheden. Det viser en analyse fra konsulenthuset McKinsey, der peger på mulige løsninger, når projekter går på grund. Alt for ofte får omkringliggende faktorer skylden, når et digitaliseringsprojekt støder på grund. Det var markedets skyld. De nødvendige kompetencer var ikke tilgængelige. Man kunne blive ved. Men det er sjældent eksterne faktorer, der forudsager den digital grundstødning.

Avis: It-iværksætter ser fire timers effektivt arbejde om dagen som rigeligt

7. jan 2020 14:04

It-iværksætteren og ledelseseksperten David Heinemeier Hansson har nogle ret radikale input til, hvordan vi bør indrette vores arbejdsliv i modsætning til den måde, mange virksomheder gør det på. Det fortæller han i et interview med onlinemagasinet Zetland. David Heinemeier Hansson har mange konkret ideer til at forbedre produktiviteten i virksomheder. F.eks.

Godt opslagsværk til begyndere i digital transformation

13. dec 2019 14:45

Den nye og opdaterede udgave af Pernille Kræmmergaards bog ‘Digital Transformation’ er et solidt opslagsværk til ledere med appetit på digital transformation, vurderer denne omgangs gæsteanmelder, Mia Bacher Olsen, der til dagligt sidder som Senior Product Marketing Manager hos Maersk Drilling.

Fem ideer, du er nødt til at forkaste, hvis du skal have digital succes

13. okt 2019 06:55

Mange var mødt op i konferencecentret i Barcelonas største auditorium, da David Aron gik på scenen. Han havde nemlig et yderst eftertragtet budskab. Med sit oplæg tog han udgangspunkt i John Brockmans bog fra 2014 med titlen 'This idea must die', hvor forfatteren har spurgt 175 af klodens skarpeste hjerner, hvilke ideer inden for videnskaben, der stod i vejen for, at nye ideer kunne komme til. En agenda i samme stil havde Dave Aron.

Fem ideer, du er nødt til at forkaste, hvis du skal have digital succes

13. nov 2019 10:00

Mange var mødt op i konferencecentret i Barcelonas største auditorium, da David Aron gik på scenen i midten af sidste uge. Han havde nemlig et yderst eftertragtet budskab. Med sit oplæg tog han udgangspunkt i John Brockmans bog fra 2014 med titlen 'This idea must die', hvor forfatteren har spurgt 175 af klodens skarpeste hjerner, hvilke ideer inden for videnskaben, der stod i vejen for, at nye ideer kunne komme til. En agenda i samme stil havde Dave Aron.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt