Holger Reisinger
Holger Reisinger, Senior Vice President of larger enterprise solution fra Jabra, der er en af verdens store leverandører af blandt andet headsets og udstyr til videokonferencer.

Holger Reisinger er Senior Vice President of larger enterprise solutions hos Jabra. Han har en Master of Science i økonomi og informationsstyring fra University of Applied Sciences and Technologies i Salzburg og mere end 25 års erfaring inden for it- og telekommunikationsbranchen.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt