GRATIS MORGENMØDE

Få 10 bud på digital ledelse i 2020

MORGENMØDE: Efterhånden som vi bevæger os med hastige skridt mod et nyt årti, vil Tech Management gerne invitere vores læsere til reflektion og videndeling over en god kop kaffe. Derfor afholder vi i den kommende tid en stribe morgenmøder. Til det første af slagsen kigger vi nærmere på og diskuterer de overordnede tendenser for digital ledelse anno 2020. 

Morgenmødet finder sted den 13. december 2019 klokken 8.30-10.00. 

Morgenmøde
Illustration: Arkiv

Til at hjælpe os med at blive klogere har vi inviteret to oplægsholdere til at give deres bud på, hvad ledere skal tage med fra 2019, og hvad de skal overveje at bruge strategisk i det nye år. 

Mødets første oplægsholder er Claus Kenberg. Han er Director of Marketing & eCommerce i GoGift og tidligere digitaliseringsdirektør hos Saxo.com. Han har drevet den databaserede agenda i grænselandet mellem teknik og data med formålet at sikre den bedste kundeoplevelse. I oplægget vil Claus komme med fem konkrete bud på, hvor ledere skal sætte ind for at styrke forretningen fremadrettet. 

Mødets anden oplægsholder er Peter Schrøder. Han er digitaliseringsdirektør hos Maersk Tankers og står i spidsen for Maersk Tankers Digital, som er et initiativ, der skal sikre organisationen en position som digital frontløber i fremtiden. Med over 20 års erfaring indenfor digital ledelse og transformation vil Peter dele konkret viden og erfaringer med Tech Managements læsere, så de bliver godt klædt på til det kommende årtis strabadser. Læs Tech Managements nye interview med Peter Schrøder her. 

Efter begge oplæg vil der være mulighed for at stille spørgsmål og komme med oplæg til en fælles dialog om fremtiden.

PROGRAM

  • 8.30: Ankomst, kaffe og croissanter
  • 8.45: Velkommen ved moderator Anders Rostgaard Birkmann
  • 9.00: Claus Kenberg, Director of Marketing & eCommerce i GoGift 
  • 9.30: Peter Schrøder, CDO, Maersk Tankers 
  • 10.00: Tak for i dag

Morgenmødet modereres af Tech Managements redaktionschef og redaktør, Anders Rostgaard Birkmann, der de seneste 15 år har skrevet om erhverv, teknologi og ledelse på andre medier som Computerworld, Berlingske, DI Business og Mandag Morgen.

OBS: Tilmelding er gratis, men der er et gebyr på 250 kr. ved udeblivelse fra arrangementet. Afmelding skal ske til mødeleder Anne Aaby på aab@ing.dk.

Sidste frist for afmelding er 10. december.

Morgenmødet afholdes hos IDA Innovate på Kalvebod Brygge 33, København V. Der tages forbehold for ændringer i programmet. 

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement her.

Latest news