Vigtigt at vide for din virksomhed om coronavirus

Coronavirus eller COVID-19 fylder efter smitten nåede Danmark meget - ikke kun i medierne - men også i den konkrete hverdag i virksomhederne.

Mange spørgsmål rejser sig til ledelsen og et behov for værktøjer og viden til, hvordan de skal håndtere den specielle situation. Derfor samler vi her på Tech Management løbende guides og retningslinjer til, hvordan I som virksomhed bedst forholder jer til viruset og de udfordringer, det medfører. 

Her på vores temaside kan du både læse om, hvad andre virksomheder gør, samt søge hjælp og viden i artiklerne om emnet i vores vidensbank.  

Corona
Illustration: Nanna Skytte
Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt