Tech Management's magasiner

Tech Management er mere end blot indhold her på sitet og i de ugentlige nyhedsbreve. Løbende udgiver vi også print-magasiner, hvor vi går særligt i dybden med udvalgte teknologier, kommer helt tæt på danske virksomheder, der arbejder med at implementere ny teknologi i deres forretning og giver dig inspiration til, hvordan du kommer igang, og hvor du kan søge endnu mere viden. 

I 2019 udgav vi to magasiner, hvor vi kiggede nærmere på teknologierne bag kunstig intelligens og blockchain og samtidig besøgte virksomheder rundt om i landet for at gå tæt på deres konkrete løsninger.    

Magasiner TM
Illustration: Lasse Gorm Jensen
Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt