Tech Management's magasiner

Tech Management er mere end blot indhold her på sitet og i de ugentlige nyhedsbreve. Løbende udgiver vi også print-magasiner, hvor vi går særligt i dybden med udvalgte teknologier, kommer helt tæt på danske virksomheder, der arbejder med at implementere ny teknologi i deres forretning og giver dig inspiration til, hvordan du kommer igang, og hvor du kan søge endnu mere viden. 

I 2019 udgav vi to magasiner, hvor vi kiggede nærmere på teknologierne bag kunstig intelligens og blockchain og samtidig besøgte virksomheder rundt om i landet for at gå tæt på deres konkrete løsninger.    

Magasiner TM
Illustration: Lasse Gorm Jensen
Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt