Guide til at komme i gang med softwarerobotter

Softwarerobotter eller robotic process automation (RPA) er et meget omtalt emne, men hvad betyder det egentligt? Hvorfor er det vigtigt for dig og din i organisation og hvordan kommer du i gang?

RPA er en teknologi baseret på softwarerobotter og kunstig intelligens (AI), som har det til formål at automatisere og effektivisere manuelle forretningsprocesser, opgaver og funktioner. Med andre ord, så er RPA computersoftware, der trænes med hjælp af machine learning til at kopiere og eksekvere rutinearbejde, der normalt ellers ville blive foretaget af et menneskeligt individ. Brugen af RPA har de fordele, at det kan øge effektiviteten og reducere omkostninger signifikant.

Vi giver dig her et overblik og viser dig cases, gode råd og viden om implementering af softwarerobotter samt en række nyhedsartikler, så du kommer hele vejen rundt.

Få fuld adgang til alt dette og mere til med et 2 ugers prøveabonnement på Tech Management her. 

Rpa
Illustration: Nanna Skytte
Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt