Det blå Danmark på digital kurs

En række virksomheder i den danske maritime klynge har taget digitalisering til sig. Både de store, de mellemstore og de små er i gang. Den udvikling følger Tech Management, og du kan læse med her om, hvordan digitaliseringen langsomt vinder indpas i et konservativt erhverv. 

Vi skriver både om de store spillere som Maersk og MAN Energy Solutions, der er i gang med VR, at skabe digitale tvillinger og hele digitale, og om dem, der først lige har taget det første digitale skridt. 

Det blå danmark
Illustration: Nanna Skytte
Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt