Det blå Danmark på digital kurs

En række virksomheder i den danske maritime klynge har taget digitalisering til sig. Både de store, de mellemstore og de små er i gang. Den udvikling følger Tech Management, og du kan læse med her om, hvordan digitaliseringen langsomt vinder indpas i et konservativt erhverv. 

Vi skriver både om de store spillere som Maersk og MAN Energy Solutions, der er i gang med VR, at skabe digitale tvillinger og hele digitale, og om dem, der først lige har taget det første digitale skridt. 

Det blå danmark
Illustration: Nanna Skytte
Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt