Webinar: Sådan får hele virksomheden gavn af simuleringskompetencer

Body

Simuleringspecialister besidder dybt specialiseret viden, der ofte er svær at dele med resten af en organisation. Med simuleringsapps fra Comsol Multiphysics bliver den viden nu demokratiseret for virksomheden, så de rette mennesker får værdiskabende udviklingsværktøjer i hånden.

Eksempelvis vil apps kunne bringe simuleringskompetencer direkte ud i en salgssituation, hvor en salgsingeniør sammen med kunden vil kunne simulere tilpasninger på stedet.

I dette webinar vil Thure Ralfs fra Comsol og Lene Gottrup Barfod fra Resolvent med cases fra blandt andet Haldor Topsøe give et indblik i, hvordan udviklingen af simuleringsapps har skabt værdi på tværs af virksomhederne.

Det får du ud af webinaret:

  • Lær, hvordan simuleringskompentencen kan flyttes ud af udviklingsafdelingen og ind i flere lag af virksomheden
  • Se, hvordan man kan bygge brugervenlige apps i Comsol Multiphysics
  • Se, hvordan Comsol Multiphysics håndterer en multifysisk simulering.

På webinaret vil du møde:

Lene Gottrup Barfod, civilingeniør og direktør i Resolvent, der vil præsentere konkrete cases fra det danske erhvervsliv.

Thure Ralfs, civilingeniør og direktør i Comsol, som vil præsentere de muligheder, som multifysik-software tilbyder, og hvordan den virker i praksis.

Læs mere
Tilføj til kalender2020-01-22 10:40:032020-01-29 16:00:00Title Simuleringspecialister besidder dybt specialiseret viden, der ofte er svær at dele med resten af en organisation. Med simuleringsapps fra Comsol Multiphysics bliver den viden nu demokratiseret for virksomheden, så de rette mennesker får værdiskabende udviklingsværktøjer i hånden. Eksempelvis vil apps kunne bringe simuleringskompetencer direkte ud i en salgssituation, hvor en salgsingeniør sammen med kunden vil kunne simulere tilpasninger på stedet. I dette webinar vil Thure Ralfs fra Comsol og Lene Gottrup Barfod fra Resolvent med cases fra blandt andet Haldor Topsøe give et indblik i, hvordan udviklingen af simuleringsapps har skabt værdi på tværs af virksomhederne. Det får du ud af webinaret: Lær, hvordan simuleringskompentencen kan flyttes ud af udviklingsafdelingen og ind i flere lag af virksomheden Se, hvordan man kan bygge brugervenlige apps i Comsol Multiphysics Se, hvordan Comsol Multiphysics håndterer en multifysisk simulering. På webinaret vil du møde: Lene Gottrup Barfod, civilingeniør og direktør i Resolvent, der vil præsentere konkrete cases fra det danske erhvervsliv. Thure Ralfs, civilingeniør og direktør i Comsol, som vil præsentere de muligheder, som multifysik-software tilbyder, og hvordan den virker i praksis. Europe/Copenhagenpublic
Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Seneste nyt

access_time24. feb 09:00
access_time27. feb 09:00
access_time6. mar 09:00