Webinar: Personligt lederskab

Body

Teknologisk Institut invitere til dette webinar, som vil klæde dig på til at kunne indtage rummet med stærk personlig power. Hvis du oplever, at du mangler det sidste for at kunne udfolde dig som leder, vil du på dette webinar få viden om, hvordan du står stærkere som leder og får mere personlig power.

Udbytte

  • Fokus på dine indre ressourcer – og hvordan du kan udnytte dem bedre
  • Indsigt i mentale blokeringer - og redskaber til at overvinde dem
  • Sådan udnytter du dit personlige potentiale fuldt ud
  • 4D-Profilen – persontyper, og hvad de betyder for dig
  • Hvad der skal til for at du står stærkere i dig selv

At være leder, kan stille dig i mange svære dilemmaer, og du kan ikke forudse dem alle, men du kan blive bedst muligt klædt på til at håndtere dem. Uanset om du er leder eller medarbejder, så betyder det, at du leverer på et højere niveau, hvis du står godt fast i dig selv.

Webinaret er en kort forsmag på kurserne Dit personlige lederskab, som du også kan tilmelde dig på hjemmesiden. 

Underviseren er Sagar Constantin, som er erhvervspsykologisk rådgiver, forfatter og certificeret konfliktcoach. Derudover har Sagar over 17 års erfaring som underviser, og har speciale i personlig udvikling, kommunikation, forandringsledelse og konflikthåndtering.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten.

Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Webinaret er gratis og afholdes d. 12/4 2021, d.15/9 2021 og d. 12/4 2022.

Læs mere
Tilføj til kalender2021-04-12 10:00:002021-04-12 11:00:00Title Teknologisk Institut invitere til dette webinar, som vil klæde dig på til at kunne indtage rummet med stærk personlig power. Hvis du oplever, at du mangler det sidste for at kunne udfolde dig som leder, vil du på dette webinar få viden om, hvordan du står stærkere som leder og får mere personlig power. Udbytte Fokus på dine indre ressourcer – og hvordan du kan udnytte dem bedre Indsigt i mentale blokeringer - og redskaber til at overvinde dem Sådan udnytter du dit personlige potentiale fuldt ud 4D-Profilen – persontyper, og hvad de betyder for dig Hvad der skal til for at du står stærkere i dig selv At være leder, kan stille dig i mange svære dilemmaer, og du kan ikke forudse dem alle, men du kan blive bedst muligt klædt på til at håndtere dem. Uanset om du er leder eller medarbejder, så betyder det, at du leverer på et højere niveau, hvis du står godt fast i dig selv. Webinaret er en kort forsmag på kurserne Dit personlige lederskab, som du også kan tilmelde dig på hjemmesiden.  Underviseren er Sagar Constantin, som er erhvervspsykologisk rådgiver, forfatter og certificeret konfliktcoach. Derudover har Sagar over 17 års erfaring som underviser, og har speciale i personlig udvikling, kommunikation, forandringsledelse og konflikthåndtering. Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Du kan læse mere og tilmelde dig her. Webinaret er gratis og afholdes d. 12/4 2021, d.15/9 2021 og d. 12/4 2022. Gregersensvej 1, 2630 Taastrup, Danmark Teknologisk InstitutEurope/Copenhagenpublic
Place
Vil du prøve Tech Management?

Styrk dit lederskab - bestil et abonnement i dag

Bestil abonnement
Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Prøv Tech Management i en måned til 49 kr.

Latest news