Webinar: Knæk motivationskoden

Body

Teknologisk Institut inviterer til webinar om motivation og redskaber til at øge god stemning og skabe arbejdsmoral. Du lærer om, at motivere medarbejdere og kollegaer for at forbygge negativ stemning og dårligt arbejdsklima.

Som leder eller kollega kan det være en stor styrke at have kendskab til effektive redskaber til motivation. På den måde kommer både teams og enkelte personer til at præstere bedre, og den gode stemning på arbejdspladsen bliver forøget.

Udbytte

  • Hvad du kan gøre, hvis du har en kollega, der spreder negativ stemning i dit team
  • Hvad der skal til for at få alle med på ”A-holdet”
  • Mennesker skal motiveres forskelligt, derfor er det vigtigt at kende dit teams motivationsprofiler
  • De vigtigste spørgsmål du skal stille i forbindelse med motivation
  • De fire motivationsprofiler

Underviseren er Sagar Constantin, som er erhvervspsykologisk rådgiver, forfatter og certificeret konfliktcoach. Derudover har Sagar over 17 års erfaring som underviser, og har speciale i personlig udvikling, kommunikation, forandringsledelse og konflikthåndtering.

Målgruppe

Webinaret er for dig, der gerne vil vide hvordan du bedst motiverer dine medarbejdere eller dine kollegaer. Du kan både være leder eller på anden vis, være ansvarlig for trivsel i teamet/virksomheden og have brug for viden om, hvad der motiverer andre mennesker.

 

Du kan læse mere og tilmelde dig webinaret her. 

Webinaret er gratis og afholdes d. 12/5 2021, d. 12/11 2021 og d. 11/5 2022. 

Læs mere
Tilføj til kalender2021-05-12 10:00:002021-05-12 11:00:00Title Teknologisk Institut inviterer til webinar om motivation og redskaber til at øge god stemning og skabe arbejdsmoral. Du lærer om, at motivere medarbejdere og kollegaer for at forbygge negativ stemning og dårligt arbejdsklima. Som leder eller kollega kan det være en stor styrke at have kendskab til effektive redskaber til motivation. På den måde kommer både teams og enkelte personer til at præstere bedre, og den gode stemning på arbejdspladsen bliver forøget. Udbytte Hvad du kan gøre, hvis du har en kollega, der spreder negativ stemning i dit team Hvad der skal til for at få alle med på ”A-holdet” Mennesker skal motiveres forskelligt, derfor er det vigtigt at kende dit teams motivationsprofiler De vigtigste spørgsmål du skal stille i forbindelse med motivation De fire motivationsprofiler Underviseren er Sagar Constantin, som er erhvervspsykologisk rådgiver, forfatter og certificeret konfliktcoach. Derudover har Sagar over 17 års erfaring som underviser, og har speciale i personlig udvikling, kommunikation, forandringsledelse og konflikthåndtering. Målgruppe Webinaret er for dig, der gerne vil vide hvordan du bedst motiverer dine medarbejdere eller dine kollegaer. Du kan både være leder eller på anden vis, være ansvarlig for trivsel i teamet/virksomheden og have brug for viden om, hvad der motiverer andre mennesker.   Du kan læse mere og tilmelde dig webinaret her.  Webinaret er gratis og afholdes d. 12/5 2021, d. 12/11 2021 og d. 11/5 2022.  Gregersensvej 1, 2630 Taastrup, Danmark Teknologisk InstitutEurope/Copenhagenpublic
Place
Vil du prøve Tech Management?

Styrk dit lederskab - bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement her

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement her.

Latest news