TECH CELEBRATION 2019

Body

Vær med til at fejre de endeløse muligheder, teknologien giver!

Tech Celebration stiller skarpt på både forskere, iværksættere og etablerede virksomheder indenfor IKT. Her fejres de gode historier, der er i teknologiske løsninger indenfor IoT, AI, Big Data - og meget meget mere!

Vi tuner bl.a. ind på etik i forbindelse med teknologi - og på, hvilke udfordringer de danske virksomheder er med til at løse om 5 eller 10 år.

Kom med, når vi inviterer indenfor til Tech Celebration 2019, hvor en perlerække af oplægsholdere vil give os et indblik i de mange fantastiske historier, der gemmer sig i det danske IKT-miljø.

 

PRAKTISK INFORMATION

Målgruppe: Ledere i IKT-virksomheder og virksomheder/organisationer, der anvender den nyeste digitale teknologi

Tid: 10. oktober 2019 kl. 11:00-15:30

Sted: Nordkraft, Kjellerups Torv, 9000 Aalborg

Tilmeldingsfrist: 8. oktober 2019

Pris: Gratis. No-show-gebyr ved udeblivelse eller afbud senere end 9. oktober kl. 12.00: DKK 500 + moms.

Kontakt: Iben Bondegaard Andersen, iba@brainsbusiness.dk

Læs mere
Tilføj til kalender2019-10-10 11:00:002019-10-10 15:30:00Title Vær med til at fejre de endeløse muligheder, teknologien giver! Tech Celebration stiller skarpt på både forskere, iværksættere og etablerede virksomheder indenfor IKT. Her fejres de gode historier, der er i teknologiske løsninger indenfor IoT, AI, Big Data - og meget meget mere! Vi tuner bl.a. ind på etik i forbindelse med teknologi - og på, hvilke udfordringer de danske virksomheder er med til at løse om 5 eller 10 år. Kom med, når vi inviterer indenfor til Tech Celebration 2019, hvor en perlerække af oplægsholdere vil give os et indblik i de mange fantastiske historier, der gemmer sig i det danske IKT-miljø.   PRAKTISK INFORMATION Målgruppe: Ledere i IKT-virksomheder og virksomheder/organisationer, der anvender den nyeste digitale teknologi Tid: 10. oktober 2019 kl. 11:00-15:30 Sted: Nordkraft, Kjellerups Torv, 9000 Aalborg Tilmeldingsfrist: 8. oktober 2019 Pris: Gratis. No-show-gebyr ved udeblivelse eller afbud senere end 9. oktober kl. 12.00: DKK 500 + moms. Kontakt: Iben Bondegaard Andersen, iba@brainsbusiness.dk Kjellerups Torv 1, 9000 Aalborg, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place
Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt