Projekt:værktøjsdagen

Body

Kom med på årets konference for projektledere
Den 20. november 2019 byder vi velkommen til 10 års jubilæet for Projekt:værktøjsdagen på Tivoli Hotel & Congress Center i København.

Projekt:værktøjsdagen stiller skarpt på projektledelse og de værktøjer, der giver succes – både it-værktøjer, ledelsesmetoder og uddannelse. Vi har skabt en dag, hvor du bliver præsenteret for et bredt udsnit af de værktøjer, der understøtter og effektiviserer projektledelsen i det daglige, og hvor du møder andres erfaringer med både at vælge, anvende og udrulle dem.

På Projekt:værktøjsdagen er videns- og erfaringsdeling i centrum. Værktøjerne præsenteres af kunder og brugere, som deler deres overvejelser ved indkøb, deres erfaringer med at implementere dem, og hvordan værktøjerne indgår i organisationens projektledelse. På den måde får du en levende og realistisk oplevelse af værktøjerne og dermed et stærkt fundament for at styrke projektledelsen i din organisation.

Ud over kundecase-præsentationer, workshops og 1:1 sessions er konferencen et professionelt forum, der bringer projektledere, projektchefer og leverandører sammen om produktpræsentationer og faglige konferenceoplæg, hvilket skaber grobund for dynamisk og relevant faglig networking.

Projekt:værktøjsdagen arrangeres af Teknologiens Mediehus |Ingeniøren og projekt:netværket

PVD
Illustration: EC

 

Den 20. november 2019 kl. 8.30 – 17.45

Tivoli Hotel & Congress Center
Arni Magnussons Gade 2
1577 København V
Danmark


Pris
Standardprisen er 2.495 kr. ekskl. moms.

Early Bird-prisen er 1.995 kr. ekskl. moms og kan købes til og med den 15. oktober.

Har du en VIP-kode? Klik her

Tag hele afdelingen med
Er I en større gruppe på minimum fire personer, kan I få grupperabat. Kontakt os på event@ing.dk

Læs mere
Tilføj til kalender2019-11-20 08:30:002019-11-20 17:45:00Title Kom med på årets konference for projektledere Den 20. november 2019 byder vi velkommen til 10 års jubilæet for Projekt:værktøjsdagen på Tivoli Hotel & Congress Center i København. Projekt:værktøjsdagen stiller skarpt på projektledelse og de værktøjer, der giver succes – både it-værktøjer, ledelsesmetoder og uddannelse. Vi har skabt en dag, hvor du bliver præsenteret for et bredt udsnit af de værktøjer, der understøtter og effektiviserer projektledelsen i det daglige, og hvor du møder andres erfaringer med både at vælge, anvende og udrulle dem. På Projekt:værktøjsdagen er videns- og erfaringsdeling i centrum. Værktøjerne præsenteres af kunder og brugere, som deler deres overvejelser ved indkøb, deres erfaringer med at implementere dem, og hvordan værktøjerne indgår i organisationens projektledelse. På den måde får du en levende og realistisk oplevelse af værktøjerne og dermed et stærkt fundament for at styrke projektledelsen i din organisation. Ud over kundecase-præsentationer, workshops og 1:1 sessions er konferencen et professionelt forum, der bringer projektledere, projektchefer og leverandører sammen om produktpræsentationer og faglige konferenceoplæg, hvilket skaber grobund for dynamisk og relevant faglig networking. Projekt:værktøjsdagen arrangeres af Teknologiens Mediehus |Ingeniøren og projekt:netværket Illustration: EC   Den 20. november 2019 kl. 8.30 – 17.45 Tivoli Hotel & Congress Center Arni Magnussons Gade 2 1577 København V Danmark Pris Standardprisen er 2.495 kr. ekskl. moms. Early Bird-prisen er 1.995 kr. ekskl. moms og kan købes til og med den 15. oktober. Har du en VIP-kode? Klik her Tag hele afdelingen med Er I en større gruppe på minimum fire personer, kan I få grupperabat. Kontakt os på event@ing.dk Arni Magnussons Gade 2, 1577 København, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place
Vil du prøve Tech Management?

Styrk dit lederskab - bestil et abonnement i dag

Bestil abonnement
Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Prøv Tech Management i en måned til 49 kr.

Latest news