Innovation Sprint – Digital Energy 1.0

Det tredje seminar i Digital Energy 1.0 forener industriens udfordringer med teknologiske løsninger fra energivirksomheder, IT-virksomheder og forskere fra vidensinstitutioner. Formålet med dagen er at matche virksomheder og forskere på tværs af domænerne teknologi og energi i fælles projekter om at understøtte digitalisering i energisektoren.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Latest news

access_time22. jan 09:00
access_time30. jan 08:30
access_time24. feb 09:00
access_time11. mar 09:00