Innovation i Byggeriet

En konference der stiller skarpt på Innovation i Byggeriet
Body

Det går stærkt i byggebranchen. Der har de seneste år været en stigende produktivitet og aktivitet. Digitaliseringen begynder for alvor at sætte spor, mens AB 18 og ABR 18 har indført nye rammer for samarbejde. Som leder i byggebranchen er det derfor vigtigere end nogensinde, at holde sig opdateret på nyheder, trends og muligheder. Derfor inviterer vi alle ledere i byggebranchen til en konference om innovation. Vi ønsker at samle ledere på tværs af aktører og virksomheder.

Kom til konferencen og bliv opdateret på de nyeste trends og lær mere omkring innovation og hvordan det kommer til at påvirke din virksomhed, din hverdag og din måde at lede på. Derudover får du også en unik mulighed for at møde nye og eksisterende relationer og samarbejdspartnere. Derudover vil der være stande, hvor du bliver inspireret af ny teknologi og måder at arbejde med innovation i byggeriet.

Tilmeld dig med det samme så du ikke går glip af Danmarks største konference om innovation i byggebranchen!

Indsæt tilmeldingskoden “techmanagement10” og få 10% rabat på billetten.

Læs mere
Tilføj til kalender2019-12-12 09:00:002019-12-12 17:00:00Title Det går stærkt i byggebranchen. Der har de seneste år været en stigende produktivitet og aktivitet. Digitaliseringen begynder for alvor at sætte spor, mens AB 18 og ABR 18 har indført nye rammer for samarbejde. Som leder i byggebranchen er det derfor vigtigere end nogensinde, at holde sig opdateret på nyheder, trends og muligheder. Derfor inviterer vi alle ledere i byggebranchen til en konference om innovation. Vi ønsker at samle ledere på tværs af aktører og virksomheder. Kom til konferencen og bliv opdateret på de nyeste trends og lær mere omkring innovation og hvordan det kommer til at påvirke din virksomhed, din hverdag og din måde at lede på. Derudover får du også en unik mulighed for at møde nye og eksisterende relationer og samarbejdspartnere. Derudover vil der være stande, hvor du bliver inspireret af ny teknologi og måder at arbejde med innovation i byggeriet. Tilmeld dig med det samme så du ikke går glip af Danmarks største konference om innovation i byggebranchen! Indsæt tilmeldingskoden “techmanagement10” og få 10% rabat på billetten. Arni Magnussons Gade 2, 1577 København, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place
Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Latest news

access_time22. jan 09:00
access_time30. jan 08:30
access_time24. feb 09:00
access_time11. mar 09:00