Innovation i Byggeriet

En konference der stiller skarpt på Innovation i Byggeriet
Body

Det går stærkt i byggebranchen. Der har de seneste år været en stigende produktivitet og aktivitet. Digitaliseringen begynder for alvor at sætte spor, mens AB 18 og ABR 18 har indført nye rammer for samarbejde. Som leder i byggebranchen er det derfor vigtigere end nogensinde, at holde sig opdateret på nyheder, trends og muligheder. Derfor inviterer vi alle ledere i byggebranchen til en konference om innovation. Vi ønsker at samle ledere på tværs af aktører og virksomheder.

Kom til konferencen og bliv opdateret på de nyeste trends og lær mere omkring innovation og hvordan det kommer til at påvirke din virksomhed, din hverdag og din måde at lede på. Derudover får du også en unik mulighed for at møde nye og eksisterende relationer og samarbejdspartnere. Derudover vil der være stande, hvor du bliver inspireret af ny teknologi og måder at arbejde med innovation i byggeriet.

Tilmeld dig med det samme så du ikke går glip af Danmarks største konference om innovation i byggebranchen!

Indsæt tilmeldingskoden “techmanagement10” og få 10% rabat på billetten.

Læs mere
Tilføj til kalender2019-12-12 09:00:002019-12-12 17:00:00Title Det går stærkt i byggebranchen. Der har de seneste år været en stigende produktivitet og aktivitet. Digitaliseringen begynder for alvor at sætte spor, mens AB 18 og ABR 18 har indført nye rammer for samarbejde. Som leder i byggebranchen er det derfor vigtigere end nogensinde, at holde sig opdateret på nyheder, trends og muligheder. Derfor inviterer vi alle ledere i byggebranchen til en konference om innovation. Vi ønsker at samle ledere på tværs af aktører og virksomheder. Kom til konferencen og bliv opdateret på de nyeste trends og lær mere omkring innovation og hvordan det kommer til at påvirke din virksomhed, din hverdag og din måde at lede på. Derudover får du også en unik mulighed for at møde nye og eksisterende relationer og samarbejdspartnere. Derudover vil der være stande, hvor du bliver inspireret af ny teknologi og måder at arbejde med innovation i byggeriet. Tilmeld dig med det samme så du ikke går glip af Danmarks største konference om innovation i byggebranchen! Indsæt tilmeldingskoden “techmanagement10” og få 10% rabat på billetten. Arni Magnussons Gade 2, 1577 København, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place
Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt