ATV’s Teknologiske Topmøde 2019: Verdensmål i et tech-perspektiv

Har vi effektive teknologiske løsninger til at bremse den globale opvarmning og indfri FN’s 17 verdensmål, SDG’erne? Hvis det er tilfældet, hvordan får vi så udbredt anvendelsen af teknologierne? Kan verdensmålene indfries samtidig med ønsket om fortsat økonomisk vækst? Og hvad er Danmarks styrker, muligheder og bidrag i verdenssamfundets jagt på bæredygtig vækst?
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

access_time12. nov 08:30
access_time13. nov 08:30
access_time13. nov 09:00