business Mere om World Economic Forum
World Economic Forum

World Economic Forum el. Verdens Økonomiske Forum er en uafhængig fond, der samtidigt fungerer som diskussionsklub og mødested for verdens spidser, der løbende kan debattere verdens økonomiske udfordringer.

Hvert år samler fonden globale politiske top og en række prominente erhvervsfolk til et topmøde i den schweiziske by Davos, hvor man diskuterer aktuelle problemstillinger.

listOmtale af World Economic Forum
15. may 15:48

VIDEN: I denne rapport har World Economic Forum kigget nærmere på, hvordan fremtiden ser ud i en lang række industrier, når det kommer til jobs og sætter særligt fokus på teknologiens rolle. Illustration: World Economic Forum Det er som sådan interessant nok at kigge på udviklingen på arbejdsmarkedet, men det, der er ligeså interessant, er den bagvedliggende kraft, der skubber på enten jobskabelsen eller fremtidens jobtab indenfor de forskellige industrier.

13. jun 14:44

INDEKS: Mens Danmark forbedrer sin konkurrenceevne på en lang række områder som innovation og økonomisk stabilitet, bliver vi ifølge rapporten Global Competitiveness Index fra World Economic Forums mindre konkurrencedygtige på evnen til at tiltrække udenlandske investorer og uddanne nok ingeniører og videnskabsfolk. Illustration: World Economic Forum Denne korte oversigt over en lang række faktorer er god til at skabe et hurtigt overblik over Danmarks position i verden.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]