business Mere om World Economic Forum
World Economic Forum

World Economic Forum el. Verdens Økonomiske Forum er en uafhængig fond, der samtidigt fungerer som diskussionsklub og mødested for verdens spidser, der løbende kan debattere verdens økonomiske udfordringer.

Hvert år samler fonden globale politiske top og en række prominente erhvervsfolk til et topmøde i den schweiziske by Davos, hvor man diskuterer aktuelle problemstillinger.

listOmtale af World Economic Forum

Rapport om fremtidens jobs

15. maj 2019 15:48

VIDEN: I denne rapport har World Economic Forum kigget nærmere på, hvordan fremtiden ser ud i en lang række industrier, når det kommer til jobs og sætter særligt fokus på teknologiens rolle. Illustration: World Economic Forum Det er som sådan interessant nok at kigge på udviklingen på arbejdsmarkedet, men det, der er ligeså interessant, er den bagvedliggende kraft, der skubber på enten jobskabelsen eller fremtidens jobtab indenfor de forskellige industrier.

Danmark får 10. plads i konkurrenceevne - bliv klogere på hvorfor

13. jun 2019 14:44

INDEKS: Mens Danmark forbedrer sin konkurrenceevne på en lang række områder som innovation og økonomisk stabilitet, bliver vi ifølge rapporten Global Competitiveness Index fra World Economic Forums mindre konkurrencedygtige på evnen til at tiltrække udenlandske investorer og uddanne nok ingeniører og videnskabsfolk. Illustration: World Economic Forum Denne korte oversigt over en lang række faktorer er god til at skabe et hurtigt overblik over Danmarks position i verden.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt