business Mere om World Economic Forum
World Economic Forum

World Economic Forum el. Verdens Økonomiske Forum er en uafhængig fond, der samtidigt fungerer som diskussionsklub og mødested for verdens spidser, der løbende kan debattere verdens økonomiske udfordringer.

Hvert år samler fonden globale politiske top og en række prominente erhvervsfolk til et topmøde i den schweiziske by Davos, hvor man diskuterer aktuelle problemstillinger.

listOmtale af World Economic Forum

15. may 2019 15:48

VIDEN: I denne rapport har World Economic Forum kigget nærmere på, hvordan fremtiden ser ud i en lang række industrier, når det kommer til jobs og sætter særligt fokus på teknologiens rolle. Illustration: World Economic Forum Det er som sådan interessant nok at kigge på udviklingen på arbejdsmarkedet, men det, der er ligeså interessant, er den bagvedliggende kraft, der skubber på enten jobskabelsen eller fremtidens jobtab indenfor de forskellige industrier.

13. jun 2019 14:44

INDEKS: Mens Danmark forbedrer sin konkurrenceevne på en lang række områder som innovation og økonomisk stabilitet, bliver vi ifølge rapporten Global Competitiveness Index fra World Economic Forums mindre konkurrencedygtige på evnen til at tiltrække udenlandske investorer og uddanne nok ingeniører og videnskabsfolk. Illustration: World Economic Forum Denne korte oversigt over en lang række faktorer er god til at skabe et hurtigt overblik over Danmarks position i verden.

14. may 2020 09:06

Coronavirus spreder sig hurtigt i storrumskontorer, hvor de ansatte sidder tæt, skriver Berlingske. Det viser en undersøgelse fra Sydkorea, hvor 1.143 personer i en kontorbygning på 19 etager blev testet. 97 blev testet positive - og af dem sad 94 på den samme etage. Etagen var et callcenter, hvor de ansatte sad tæt, og de fleste tilfælde var isoleret til den ene side af etagen.

Vil du prøve Tech Management?

Styrk dit lederskab - bestil et abonnement i dag

Bestil abonnement
Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Prøv Tech Management i en måned til 49 kr.

Latest news