business Mere om University College London
ucl

University College of London (UCL) er det ældste universitet i London. Universitetet blev grundlagt i år 1826 og har 26 Nobelprismodtagere blandt den nuværende og forhenværende lærerstab. 

listOmtale af University College London
24. may 14:16

VIDEN: Denne videnskabelige artikel er vigtig til trods for, at den har nogle år bag sig. I 2008 tog den fat på, hvordan unge mennesker født efter 1993 arbejder med indsamling af information. Illustration: Emerald Group Publishing Limited Som et markant skifte begyndte folk i højere grad at hente deres viden fra internettet i stedet for bibliotekerne, der tidligere havde været videnslagre for folk på jagt efter særlige informationer. Men med den adfærdsændring følger der også en række konsekvenser, og dem prøver denne artikel at belyse.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]