business Mere om Tænketanken DEA
DEA

Tænketanken DEA er en non-profit tænketank, der arbejder for at bidrage til udviklingen af et uddannelses-, forsknings- og innovationssystem, der kan styrke offentlige organisationer og private virksomheders adgang til viden og arbejdskraft af høj kvalitet og relevans. 

listOmtale af Tænketanken DEA
5. sep 13:45

Tænketanken DEA har undersøgt, hvilke jobs der i fremtiden er i højest risiko for at blive automatiseret - det betyder dog ikke nødvendigvis fyring for medarbejderne. Illustration: DEA Rapporten "Fremtidens arbejdsmarked" belyser, hvilke uddannelser der i høj grad uddanner til job, hvor teknologi vil forandre mange af de opgaver, der bliver arbejdet med i dag. Det kan være, at alle eller dele af arbejdsopgaverne er velegnede til at blive erstattet af robotter eller andre digitale løsninger.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Seneste nyt