business Mere om Tænketanken DEA
DEA

Tænketanken DEA er en non-profit tænketank, der arbejder for at bidrage til udviklingen af et uddannelses-, forsknings- og innovationssystem, der kan styrke offentlige organisationer og private virksomheders adgang til viden og arbejdskraft af høj kvalitet og relevans. 

listOmtale af Tænketanken DEA
5. sep 13:45

Tænketanken DEA har undersøgt, hvilke jobs der i fremtiden er i højest risiko for at blive automatiseret - det betyder dog ikke nødvendigvis fyring for medarbejderne. Illustration: DEA Rapporten "Fremtidens arbejdsmarked" belyser, hvilke uddannelser der i høj grad uddanner til job, hvor teknologi vil forandre mange af de opgaver, der bliver arbejdet med i dag. Det kan være, at alle eller dele af arbejdsopgaverne er velegnede til at blive erstattet af robotter eller andre digitale løsninger.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]