business Mere om Oxford Research

Oxford Research er en analyse-, konsulent- og rådgivningsvirksomhed med fokus på velfærdsområderne og erhvervs- og regionaludvikling. Oxford Research er grundlagt i 1995 i København. Udover Danmark har de også kontorer i Sverige, Norge, Finland, Letland, Polen og New York. Oxford Research er en del af Oxford Group.

listOmtale af Oxford Research
20. sep 07:45

Det giver god mening for etablerede virksomheder at arbejde med startup-virksomheder om fælles projekter, viser en rapport fra Oxford Research. Illustration: Oxford Research Rapporten "Nordic Corporate Venture Capital investments has more than doubled in the last five years" blev udgivet d. 18. september 2019.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt