business Mere om McKinsey

McKinsey & Company er et amerikansk managementkonsulentfirma, der er grundlagt i år 1926. På globalt plan har McKinsey over 27.000 medarbejdere og har hovedkontor i New York. 

listOmtale af McKinsey

Lean og Agil i stærkt samspil

29. jul 2020 11:55

Publikation fra McKinsey viser styrkerne ved at kombinere Lean og Agil, når en virksomhed skal udvikle sig. Illustration: McKinsey Når en virksomhed skal vælge udviklingsstrategi, tror mange, at de skal vælge mellem tilgangene Lean og Agil. En almindelig misforståelse er, at de to tilgange adskiller sig så fundamentalt fra hinanden, at de hver udelukker brugen af den anden.

Nordiske virksomheder kan udnytte kunstig intelligens bedre

4. sep 2019 11:29

Allerede kendte AI-teknologier kan skabe en værdiforøgelse på godt 540 mia. danske kroner i nordiske virksomheder. Det svarer til et løft på bundlinjen med tre procent. Det er en af hovedklusionerne i rapporten "How artificial intelligence will transform Nordic businesses" fra McKinsey & Company. Illustration: McKinsey Analysen bag rapporten tager udgangspunkt i allerede kendte teknologier og analyserer 400 use cases i 19 sektorer.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt