business Mere om McKinsey

McKinsey & Company er et amerikansk managementkonsulentfirma, der er grundlagt i år 1926. På globalt plan har McKinsey over 27.000 medarbejdere og har hovedkontor i New York. 

listOmtale af McKinsey
4. sep 2019 11:29

Allerede kendte AI-teknologier kan skabe en værdiforøgelse på godt 540 mia. danske kroner i nordiske virksomheder. Det svarer til et løft på bundlinjen med tre procent. Det er en af hovedklusionerne i rapporten "How artificial intelligence will transform Nordic businesses" fra McKinsey & Company. Illustration: McKinsey Analysen bag rapporten tager udgangspunkt i allerede kendte teknologier og analyserer 400 use cases i 19 sektorer.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt