business Mere om Innovationsfonden
Østergade 26A 4. sal, 1100 København

Innovationsfonden er en fond, der investerer i nye initiativer, baseret på dets potentiale for at skabe arbejdspladser og vækst.

Arbejdsområder: Investeringer

Antal ansatte: 50 - 100

listOmtale af Innovationsfonden
25. sep 14:55

Danmark kan få store økonomiske og velfærdsmæssige fordele ud af at satse mere på kunstig intelligens. Illustration: Innovationsfonden og McKinsey & Co Kunstig intelligens kan gøre Danmark op til 35 milliarder kroner rigere hvert år samt forbedre velfærden med 9 milliarder kroner årligt. Udviklingen vil dog også føre til en mangel på mellem 20.000 og 80.000 medarbejdere med stærke analytiske færdigheder i 2030, viser ny rapport fra Innovationsfonden og McKinsey & Co.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt