business Mere om Højbjerre Brauer Schultz

Højbjerre Brauer Schultz er et samfundsøkonomisk konsulenthus, der yder uafhængig rådgivning til offentlige myndigheder, interesseorganisationer, private virksomheder og internationale organisationer. 

listOmtale af Højbjerre Brauer Schultz
30. jan 2020 10:00

Efterspørgslen på informationssikkerhedskompetencer er tredoblet siden 2008, viser rapport fra Erhvervsstyrelsen, der sætter fokus på udbud og efterspørgsel på området i Danmark. Illustration: Højbjerre Brauer Schultz Rapporten 'Arbejdsmarkedet for informationssikkerhedskompetencer' ser på både udbud, efterspørgsel og kvalificering af ISK-ansatte.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt