business Mere om GTCI

Global Talent Competitiveness Index eller GTCI er en årlig benchmarking undersøgelse foretaget af følgende tre aktører: 

INSEAD (Institut Européen d'Administration des Affaires) er en af verdens største handelsskoler med campus i hhv. Frankring, Singapore og Abu Dhabi. Skolen blev etableret i år 1957 og bliver konsistent rangeret blandt de bedste handelsskoler på globalt plan.  

The Adecco Group er en international virksomhed med base i Schweitz. De er markedsledende indenfor HR og har øvrige aktiviteter indenfor rekruttering, vikarservice og outplacement. Virksomheden har over 34.000 ansatte på sine 6700 kontorer verden over. Virksomheden blev grundlagt i år 2006. 

TATA Communications er også en international virksomhed indenfor telekommunikation med oprindelse i Indien og en del af TATA Group. Virksomheden giver service til en række netværk og blev stiftet i år 1986. 

listOmtale af GTCI
24. jul 17:26

Ifølge global undersøgelse kan Danmark godt være med blandt verdens bedste, når det kommer til at tiltrække, aktivere og styrke internationalt talent. Illustration: CTCI Denne årlige benchmarking-undersøgelse kaldet Global Talent and Competitiveness Index eller forkortet GTCI samler en række hovedpointer om den globale udvikling og rangering af forskellige landes udvinding af talent. I undersøgelsen om verdens mest talentfulde lande, opnår Danmark en fornem placering.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Latest news