business Mere om Finansministeriet

Finansministeriet er blandt andet ansvarlig for udarbejdelsen af de årlige finanslove, der populært sagt er budgettet for alle statens udgifter og indtægter. 

listOmtale af Finansministeriet
25. mar 2020 14:40

For at holde hånden under dansk økonomi har regeringen sat 286,7 milliarder kroner af til at hjælpe erhvervslivet igennem de økonomiske trængsler, COVID-19 forårsager. Illustration: Erhvervsministeriet De 13 hjælpepakker er både målrettet virksomheder og lønmodtagere. Herunder gennemgår vi fem af de vigtigste. Kompensation for virksomheders faste udgifter Hvis virksomheders omsætning falder mere end 40 procent, kan de få dækket mellem 25 og 80 procent af deres faste udgifter i op til tre måneder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt