business Mere om Finansministeriet

Finansministeriet er blandt andet ansvarlig for udarbejdelsen af de årlige finanslove, der populært sagt er budgettet for alle statens udgifter og indtægter. 

listOmtale af Finansministeriet

Overblik over regeringens hjælp til erhvervslivet

25. mar 2020 14:40

For at holde hånden under dansk økonomi har regeringen sat 286,7 milliarder kroner af til at hjælpe erhvervslivet igennem de økonomiske trængsler, COVID-19 forårsager. Illustration: Erhvervsministeriet De 13 hjælpepakker er både målrettet virksomheder og lønmodtagere. Herunder gennemgår vi fem af de vigtigste. Kompensation for virksomheders faste udgifter Hvis virksomheders omsætning falder mere end 40 procent, kan de få dækket mellem 25 og 80 procent af deres faste udgifter i op til tre måneder.

Økonomiske prioriteter i genåbningens anden fase

4. maj 2020 08:49

En analyse fra Finansministeriet ser på de økonomiske konsekvenser af de covid-19-restriktioner, der endnu er gældende. Danmark er begyndt at løsne covid-19-restriktionerne. I første fase af genåbningen blev der åbnet op for blandt andet en del undervisning, børnepasning, sundhedsaktører og en række liberale erhverv. Der er dog stadig en del gældende restriktioner, og det er dem, Finansministeriet har lavet en analyse af. Adfærd og produktionsnedgang svært at skille ad En væsentlig pointe i analysen er, at danskerne har ændret adfærd som følge af krisen. Vi forbruger mindre.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt