business Mere om Finansministeriet

Finansministeriet er blandt andet ansvarlig for udarbejdelsen af de årlige finanslove, der populært sagt er budgettet for alle statens udgifter og indtægter. 

listOmtale af Finansministeriet

25. mar 2020 14:40

For at holde hånden under dansk økonomi har regeringen sat 286,7 milliarder kroner af til at hjælpe erhvervslivet igennem de økonomiske trængsler, COVID-19 forårsager. Illustration: Erhvervsministeriet De 13 hjælpepakker er både målrettet virksomheder og lønmodtagere. Herunder gennemgår vi fem af de vigtigste. Kompensation for virksomheders faste udgifter Hvis virksomheders omsætning falder mere end 40 procent, kan de få dækket mellem 25 og 80 procent af deres faste udgifter i op til tre måneder.

4. may 2020 08:49

En analyse fra Finansministeriet ser på de økonomiske konsekvenser af de covid-19-restriktioner, der endnu er gældende. Danmark er begyndt at løsne covid-19-restriktionerne. I første fase af genåbningen blev der åbnet op for blandt andet en del undervisning, børnepasning, sundhedsaktører og en række liberale erhverv. Der er dog stadig en del gældende restriktioner, og det er dem, Finansministeriet har lavet en analyse af. Adfærd og produktionsnedgang svært at skille ad En væsentlig pointe i analysen er, at danskerne har ændret adfærd som følge af krisen. Vi forbruger mindre.

Vil du prøve Tech Management?

Styrk dit lederskab - bestil et abonnement i dag

Bestil abonnement
Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Prøv Tech Management i en måned til 49 kr.

Latest news