business Mere om Erhvervsstyrelsen
jjkj

Erhvervsstyrelsen er en myndighed, der er en del af Erhvervsministeriet med omkring 550 medarbejdere, placeret i København, Nykøbing Falster og Silkeborg. Erhvervsstyrelsen arbejder for at skabe bedre rammer for virksomheders vækst og udvikling i Danmark.

listOmtale af Erhvervsstyrelsen

Vejledning: Coronavirus og din virksomhed

6. mar 2020 14:09

Erhvervstyrelsen har sammensat en vejledning til at hjælpe din organisation danne sig et overblik over coronavirusen/covid-19. Vejledning indeholder retningslinjer for en række emner der omhandler følgende: Hvad skal man være opmærksom ved din medarbejders fravær Forholdsregler ved forretningsrejser Forretningsaftaler og force majeure Herudover inkluderer vejledningen også en værktøjskasse til intern kommunikation, samt en særlig hotline som virksomheder kan benytte, hvis de har spørgmsål til corona. Læs vejledningen her

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt