business Mere om DigitalLead
business Mere om DigitalLead

Den landsdækkende danske klynge for digitale teknologier, DigitalLead, er et samlingspunkt for digital innovation – både for virksomheder, der udvikler digitale løsninger, samt for andre sektorer, der har brug for innovative digitale løsninger. DigitalLead udgør en unik platform for innovation og vækst i samspillet mellem erhvervsliv, forsknings- og uddannelsesinstitutioner, offentlige myndigheder og borgere.

listOmtale af DigitalLead

Digitale grønne forretningsmodeller

access_time25. maj 14:00
place Åbogade 15, 8200 Aarhus N, Danmark
DigitalLead

Hvilke digitale forretningsmodeller og potentialer er der i den grønne omstilling? Denne online mini-workshop er en opfølger på webinaret "Energidata i den grønne omstilling", som blev afholdt d. 2. februar 2021 i samarbejde mellem Green Hub Denmark, Energinet, DigitalLead, Energy Cluster Denmark og BusinessAalborg. Målet med disse arrangementer er at give danske virksomheder mulighed for at samudvikle nye forretningsmodeller, muligheder og løsninger på baggrund af tilgængelige energidata fra bl.a.

Digitale grønne forretningsmodeller

Digital Innovation i 2021

access_time18. maj 10:00
place Aarhus
DigitalLead

Digitale teknologier udvikles og spredes - og påvirker samtidig virksomheder og samfund på forskellige måder. Webinaret retter fokus på digital innovation i 2021 og kigger bl.a. på: Hvordan digitale innovative muligheder kan identificeres. Krav til produkter i 2021. Hvordan man finder ud af (og bekræfter), hvad der skaber værdi. Du kan læse mere om webinaret og tilmelde dig her.

Digital Innovation i 2021

Den menneskelige faktor

access_time3. jun 10:00
place Viby
DigitalLead

DigitalLead inviterer til en snak om beslutningspsykologi og fravær af rationaler samt hvad det betyder for vores evne til at være innovative og tilpasse os nye krav til hastighed. "Den menneskelige faktor" er omdrejningspunktet for ledelses-, forandrings- og innovationssnak her i det nye årti. Derfor tages du med til et kig gennem it-brillerne: Hvor rationel er Homo ITicus egentlig? Oplægget, som holdes af Ursula Krogsbøll, Master i it-ledelse og strategi fra ITU, giver et helikopterperspektiv på innovation, transformation og beslutninger.

Den menneskelige faktor
Vil du prøve Tech Management?

Styrk dit lederskab - bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement her

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement her.

Seneste nyheder