business Mere om Dansk Industri
H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V

Dansk Industri er en erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for omkring 10.000 danske virksomheder. Organisation repræsenterer både industri- og servicevirksomheder.

Arbejdsområder: Erhvervsorganisation, service, industri.

Antal ansatte: 500 - 1.000

listOmtale af Dansk Industri
20. mar 2020 09:15

Dansk Industris medie DI Business har samlet en række råd til ledere om, hvordan de skaber vellykket hjemmearbejde for deres medarbejdere, imens coronakrisen stadig står på. Mødelederen bør være ekstra forberedt før møder og sørge for, at mødet har et klart formål. Husk stadig at fejre de små succeser og give medarbejderne rum til et socialt boost - for eksempel over en chatfunktion. Hold dig opdaterede på dine medarbejdere: Tal sammen oftere. Kommunikér klart - både i e-mails, sms'er og i telefonen. Vær fleksibel med medarbejdernes arbejdstid. Find nye faste rutiner - og tænd for kamera

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt