business Mere om Dansk Industri
H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V

Dansk Industri er en erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for omkring 10.000 danske virksomheder. Organisation repræsenterer både industri- og servicevirksomheder.

Arbejdsområder: Erhvervsorganisation, service, industri.

Antal ansatte: 500 - 1.000

listOmtale af Dansk Industri
19. jul 13:42

Danmark er nummer et på EU's digitale rangliste - men førerpositionen kan ikke tages for givet, ifølge ny rapport fra Dansk Industri. Illustration: Dansk Industri Den internationale konkurrence om digitalisering af virksomhederne og e-handel er stadigt stigende og derfor kan Danmark hurtigt blive overhalet af de lande vi normalt sammenligner os med. I denne rapport har Dansk Industri samlet de vigtigste konsekvenser af nye teknologier for eksporten i SMV'erne, herunder hvilke teknologier man særligt skal holde øje med.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]