business Mere om Dansk Industri
H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V

Dansk Industri er en erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for omkring 10.000 danske virksomheder. Organisation repræsenterer både industri- og servicevirksomheder.

Arbejdsområder: Erhvervsorganisation, service, industri.

Antal ansatte: 500 - 1.000

listOmtale af Dansk Industri

Guide: Sådan får du vellykket hjemmearbejde

20. mar 2020 09:15

Dansk Industris medie DI Business har samlet en række råd til ledere om, hvordan de skaber vellykket hjemmearbejde for deres medarbejdere, imens coronakrisen stadig står på. Mødelederen bør være ekstra forberedt før møder og sørge for, at mødet har et klart formål. Husk stadig at fejre de små succeser og give medarbejderne rum til et socialt boost - for eksempel over en chatfunktion. Hold dig opdaterede på dine medarbejdere: Tal sammen oftere. Kommunikér klart - både i e-mails, sms'er og i telefonen. Vær fleksibel med medarbejdernes arbejdstid. Find nye faste rutiner - og tænd for kamera

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt