business Mere om Dansk AM Hub
AM

Dansk AM Hub er initieret og udviklet af Industriens Fond. Dansk AM Hub er et samlingspunkt for Additive Manufacturing (AM) med det mål at styrke dansk erhvervslivs konkurrenceevne ved at fremme brugen af Additive Manufacturing og 3D print. De har særligt fokus på små og mellemstore virksomheder og udvikling af nye forretningsmodeller, som kan føre til vækst, innovation og bæredygtige løsninger.

listOmtale af Dansk AM Hub
20. jun 12:47

Der skal tænkes strategisk på et mere overordnet plan i virksomhederne, hvis 3D print skal integreres ind i forretningen. I en nyligt udgivet rapport fra Dansk AM Hub konkluderes det, at 25 procent af fremstillingsvirksomhederne i Danmark i en eller anden grad benytter sig af 3D print og Additive Manufacturing (AM) enten selv eller via en underleverandør, der benytter teknologien. Illustration: Dansk AM Hub Det er en markant stigning sammenlignet med tidligere års undersøgelser.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]