business Mere om Dansk AM Hub
AM

Dansk AM Hub er initieret og udviklet af Industriens Fond. Dansk AM Hub er et samlingspunkt for Additive Manufacturing (AM) med det mål at styrke dansk erhvervslivs konkurrenceevne ved at fremme brugen af Additive Manufacturing og 3D print. De har særligt fokus på små og mellemstore virksomheder og udvikling af nye forretningsmodeller, som kan føre til vækst, innovation og bæredygtige løsninger.

listOmtale af Dansk AM Hub

3D print skal tænkes ind i strategien

20. jun 2019 12:47

Der skal tænkes strategisk på et mere overordnet plan i virksomhederne, hvis 3D print skal integreres ind i forretningen. I en nyligt udgivet rapport fra Dansk AM Hub konkluderes det, at 25 procent af fremstillingsvirksomhederne i Danmark i en eller anden grad benytter sig af 3D print og Additive Manufacturing (AM) enten selv eller via en underleverandør, der benytter teknologien. Illustration: Dansk AM Hub Det er en markant stigning sammenlignet med tidligere års undersøgelser.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt