business Mere om CopenX-webinar

CopenX skaber og faciliterer vi forskellige formater for at kvalificere samtalen og implementeringen af nutidig og fremtidig brug af teknologi.

listOmtale af CopenX-webinar

Bliv klogere på kunstig intelligens

1. jun 2020 12:00

Brugen af kunstig intelligens handler om at vælge de rigtige værktøjer. I dette webinar introducerer og spejler Anders Kofod-Petersen, der er vicedirektør i Alexandra Instituttet og professor i kunstig intelligens forskellige værktøjer til en række relevante cases. Se med og få en introduktion til værktøjskassen inden for kunstig intelligens.

Hvor ligger mulighederne i blockchain-teknologien?

27. jun 2020 12:00

I dette webinar dykker Karim Jabbar, der er Ekstern Lektor på CBS, ned i, hvilke blockchain-teknologimuligheder og -udfordringer der findes inden for sikkerhed, transparens og effektivitet. Gennem konkrete cases vil du få en forsmag på erfaringer i, hvordan teknologierne kan ændre virksomheder, og hvilke gevinster det kan medføre. Læs mere om CopenX og deres webinarer HER. Executive Briefing: Blockchain kan give danske virksomheder en global fordel

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt