business Mere om Copenhagen Business Academy

Copenhagen Business Academy, også kendt som Cphbusiness, er et erhvervsakademi i Region Hovedstaden. Akademiet fungerer som en statsfinansieret selvejende videregående uddannelsesinstitution, der hører under Uddannelses- og Forskningsministeriet.

listOmtale af Copenhagen Business Academy
22. aug 14:34

Der eksisterer nogle forestillinger om den unge generation, som ikke nødvendigvis stemmer helt overens med virkeligheden. F.eks. at de unge foretrækker online kommunikation, frem for en fysisk nærværende relation til nærmeste leder, men det passer ikke ifølge denne undersøgelse. Illustration: Tech Management "Ledelse af unge II" fra Copenhagen Business Academy er et kvalitativt studie af unge medarbejderes forståelsesramme om feedback, anerkendelse og relationer.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]