business Mere om Copenhagen Business Academy

Copenhagen Business Academy, også kendt som Cphbusiness, er et erhvervsakademi i Region Hovedstaden. Akademiet fungerer som en statsfinansieret selvejende videregående uddannelsesinstitution, der hører under Uddannelses- og Forskningsministeriet.

listOmtale af Copenhagen Business Academy
22. aug 14:34

Der eksisterer nogle forestillinger om den unge generation, som ikke nødvendigvis stemmer helt overens med virkeligheden. F.eks. at de unge foretrækker online kommunikation, frem for en fysisk nærværende relation til nærmeste leder, men det passer ikke ifølge denne undersøgelse. Illustration: Tech Management "Ledelse af unge II" fra Copenhagen Business Academy er et kvalitativt studie af unge medarbejderes forståelsesramme om feedback, anerkendelse og relationer.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Seneste nyt