business Mere om Center for Små og Mellemstore Virksomheder

Center for Små og Mellemstore Virksomheder er et interdisciplinært center, der har fokus på, hvordan man bedst skaber og fastholder vækst og udvikling i små og mellemstore virksomheder.

Det forskningsmæssige fokus er på såvel erhvervslivets rammebetingelser, som på de interne drivere for vækst, f.eks. forretningsudvikling, innovation, ledelse og organisation, mv.

Den opnåede viden bruges bl.a. til at udvikle skræddersyede redskaber, som kan understøtte SMV'ernes udvikling. Forskningen foregår derfor i samarbejde med SMV’erne selv, deres organisationer og rådgivere.

listOmtale af Center for Små og Mellemstore Virksomheder
29. oct 10:48

Strategisk arbejde med digitalisering i SMV-bestyrelserne kræver kobling mellem kendskab til teknologi og forretningsforståelse, viser undersøgelse. Illustration: Center for små og mellemstore virksomheder Rapporten 'SMV-bestyrelsen i en digital tidsalder' er udarbejdet som en del af et projekt, der ser på, hvordan SMV-bestyrelsen kan fungere som digital katalysator.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Seneste nyt