business Mere om Bøtter & Mølgaard

Bag bogen "Fuck it, Ship it" står forfatterne og makkerparet Jacob Bøtter og Stine Mølgaard.

Jacob Bøtter er dansk iværksætter, der desuden har skrevet flere bøger blandt andet NQ (2010)og UNBOSS (2012). Derudover rådgiver han virksomheder og ledere om de digitale forandringer. Stine Mølgaard er ligeledes en succesrig iværksætter og desuden foredragsholder. I dag arbejder hun samtidigt som COO hos den danske virksomhed Radiobotics.

listOmtale af Bøtter & Mølgaard
28. may 16:05

INSPIRATION: Bogen “Fuck it, Ship it” gik for alvor sin sejrsgang i efter sin udgivelse i efteråret. På professionelle sociale medier som LinkedIn blevet bogen flittigt omtalt og rost af erhvervsfolk, der alle fandt den særdeles brugbar. Illustration: Bøtter og Mølgaard Bogens grundlæggende præmis er, at virksomheder og organisationer ikke får den fulde gevinst af de digitale muligheder, som er tilgængelige. Det skyldes, at fokus er det forkerte sted.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]