Tilmeld dig her


Tech Management er Danmarks nye medie om forretning, ledelse og teknologi.

Bestiller du et gratis og uforpligtende prøveabonnement, får du fuld adgang daglige nyheder, konkrete cases, en unik vidensbank med strategiske værktøjer samt tre ugentlige nyhedsbreve kurateret af redaktørerne.

Har du tidligere haft prøveabonnement, kan du købe et årligt abonnement nedenfor.

Ønsker du abonnement til flere brugere, er du velkommen til at kontakte abonnementsservice på techmanagement@ing.dk eller tlf. 5190 4967.

Abonnement

Hvis du ønsker at høre mere om vores abonnementsløsninger eller har spørgsmål til dit eksisterende abonnement, er du velkommen til at kontakte abonnementsservice på techmanagement@ing.dk eller på tlf: 5190 4967
 

Køb abonnement her

Find priser og mere information om abonnementer her.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk