Webinar: Knæk motivationskoden

 Gem Hent forhåndsvisning Coach motivate to personal development, personal and career growth, challenge and potential concepts. Coach (human resources officer, manager, mentor) motivate employee to leave comfort zone.
Illustration: Jakub Jirsak // Bigstock.
Arrangør
Teknologisk Institut
Dato
12. maj kl. 10:00 - 11:00
Lokation

Teknologisk Institut inviterer til webinar om motivation og redskaber til at øge god stemning og skabe arbejdsmoral. Du lærer om, at motivere medarbejdere og kollegaer for at forbygge negativ stemning og dårligt arbejdsklima.

Som leder eller kollega kan det være en stor styrke at have kendskab til effektive redskaber til motivation. På den måde kommer både teams og enkelte personer til at præstere bedre, og den gode stemning på arbejdspladsen bliver forøget.

Udbytte

  • Hvad du kan gøre, hvis du har en kollega, der spreder negativ stemning i dit team
  • Hvad der skal til for at få alle med på ”A-holdet”
  • Mennesker skal motiveres forskelligt, derfor er det vigtigt at kende dit teams motivationsprofiler
  • De vigtigste spørgsmål du skal stille i forbindelse med motivation
  • De fire motivationsprofiler

Underviseren er Sagar Constantin, som er erhvervspsykologisk rådgiver, forfatter og certificeret konfliktcoach. Derudover har Sagar over 17 års erfaring som underviser, og har speciale i personlig udvikling, kommunikation, forandringsledelse og konflikthåndtering.

Målgruppe

Webinaret er for dig, der gerne vil vide hvordan du bedst motiverer dine medarbejdere eller dine kollegaer. Du kan både være leder eller på anden vis, være ansvarlig for trivsel i teamet/virksomheden og have brug for viden om, hvad der motiverer andre mennesker.

Artiklen fortsætter efter annoncen

 

Du kan læse mere og tilmelde dig webinaret her. 

Webinaret er gratis og afholdes d. 12/5 2021, d. 12/11 2021 og d. 11/5 2022. 

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger