Ledelse med data

Arrangør
KL
Date
30. - 31. maj
Lokation
København Kort

Data er blevet en naturlig del af arbejdet i enhver organisations topledelse, men er vi dygtige nok til at bruge data til ledelsesopgaverne? Mere data giver ikke i sig selv bedre beslutninger. Det er vigtigt som leder at kunne stille de rette krav til, hvordan data bringes i spil i beslutningsprocesser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Data rummer et formålsparadoks

Skal organisationens data anvendes eksplorativt, eller kan vi formulere de præcise vidensbehov og hypoteser, som data skal svare på? Der er mange faldgruber ledelsers anvendelse af data, hvor kognitive bias i beslutningsprocesserne kan risikere at udfordre en hensigtsmæssig brug af data. Dette kursus er for kommunale ledere, der er nysgerrige på, hvordan ledelsen og organisationen mere bevidst får mere værdi ud af data.

Hvad kan du forvente? 

Kurset giver dig refleksioner over de fem vigtigste temaer, som skal være afklaret for, at data giver værdi for beslutningsprocesserne.'

  • Datastrategi – arbejder I med data ud fra en push eller pull tilgang. Hvordan balanceres indsigter fra explainable, explorative & experimental analytics?
  • De forskellige generationer af Business Intelligence & Analytics – fra dokumentation til optimering. Hvordan aktiverer digitalisering jeres data til organisationsforandringer?
  • Det er ikke nok, at jeres jurister har styr på GDPR. Den nye trend er ansvarlighed. Hvordan operationaliserer I dataetik, sådan at I bruger data mere hensigtsmæssigt?
  • De nye vidensbehov – økonomitallene er fortsat vigtige, men der dukker nye temaer op f.eks. klima, diversitet, retfærdighed, sikkerhed – hvordan etableres et analytisk beredskab?
  • Fra politiske visioner til taktisk operationelle nøgletal – data er ikke bare noget der skal tælles, data skal også fortælles – datastorytelling er oversete disciplin i ledelsesinformation!
Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger