Administrerende direktør hos EBAS Hans Jørgen Lorenzen har store ambitioner. Inden for de kommende år har virksomheden planer om at udvide forretningen og blandt andet sætte store bygningsejere i stands til at få et bedre overblik ved hjælp af digitale vedligeholdelsesplaner.
Administrerende direktør hos EBAS Hans Jørgen Lorenzen har store ambitioner. Inden for de kommende år har virksomheden planer om at udvide forretningen og blandt andet sætte store bygningsejere i stands til at få et bedre overblik ved hjælp af digitale vedligeholdelsesplaner.

Foto : EBAS

Visuel tilstandsrapport gør begreber som ”mønning” og ”sålbænk” forståelige for forbrugerne

Fra at være en juridisk nødvendighed i form af en bunke printede sider med en klips i hjørnet, skal tilstandsrapporten være digital, visuel og letforståelig for forbrugerne. Det skal hjælpe EBAS tættere på kunder, de ellers kun ser, når der skal handles bolig.
På bordet ligger den printet i grå toner som en fast del af handlen med en ejendom. Tilstandsrapporten. I dette tilfælde 35 sider, der skal tjene som risikofordeler og juridisk dokument, hvis der opstår splid om, hvem der har ansvaret for, at det begynder at dryppe fra loftet.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Sådan gør EBAS

Mange af særligt landets SMV'er har vanskeligheder med at komme i gang med at digitalisere. Selvom det vælter frem med tilbud om konferencer og innovationsprogrammer, er der alligevel et stykke vej fra tanke til handling. Hos EBAS har man lagt en klar strategi for, hvordan man målrettet arbejder med at trække virksomheden i en mere digital retning.

Det forklarer Hans Jørgen Lorenzen, der er administrerende direktør i virksomheden.

”Vi føder visioner og ideer, og så har vi typisk eksterne folk til at udvikle det efterfølgende. Når vi så er færdige med at udvikle og har implentere det, tager vi det hjem og drifter det selv. Vi har altså ikke en stor it-udviklingsafdeling. Det er noget vi køber os til eksternt," siger han.

Han kender så udemærket udfordringen med, at man kæmper fra hus til hus, og den daglige drift stjæler opmærksomheden. Hans råd er derfor at tvinge sig selv til at se længere ud i fremtiden. 

”Man er nødt til at se igennem de daglige udfordringer, ellers har man en tendens til at løse driftsproblemerne. Så laver man små forbedringer, der løser driften, men ikke ændrer noget radikalt. Jeg tror, at man skal turde tro på, at der på den anden side af en masse besvær er en bedre verden.”

Seneste nyt